“Fırsatcılığa izin vermeyeceğiz

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz beraberindeki heyetle birlikte marketleri denetleyerek Safranbolu´da fırsatçılığa izin vermeyeceklerini söyledi.

GÜNCEL 8.03.2022 11:53:56 0
“Fırsatcılığa izin vermeyeceğiz

Zincir ve yerel marketlere stokçuluğun önüne geçmek için yapılan yağ denetimine Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, Belediye Başkanı Elif Köse, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Yeşilyurt, İlçe Tarım Müdürü Mehmet Emre, Belediye Zabıta Ekipleri, ilgili kurum müdürleri ve personeli katıldı.
Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz´ün talimatlarıyla kent genelinde denetimlere başlayan ekip
Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü´nde bir araya geldi. Denetimlerim ardından açıklama da bulunan Kaymakam Türköz; “ Yerel ve zincir marketlere kent genelinde stok yağ denetimi gerçekleştirdik. Marketlerin raflarında ve depolarında yapmış olduğumuz kontrollerin yanı sıra 15 gün önce ve güncel fiyatları karşılaştırarak ekiplerimiz tarafından raporlamalarını tuttuk. İlçemizde fırsatçılığa izin vermeyeceğiz. Gerekli uyarıları ve tutanakları tutarak vatandaşlarımızın haksız fiyat artışından etkilenmesini engelleyeceğiz. Bu denetimlerle stokçuluğun ve fahiş fiyat artışının takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.


Çarşamba 31.3 ° / 12.2 °
Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °