Freni patlayan kamyonet ortalığı savaş alanına çevirdi

Şişli´de freni patlayan kamyonet yokuş aşağı kayarak 4 otomobile çarptıktan sona istinat duvarında askıda kaldı. Şans eseri olayda yaralanan olmazken kamyonet ve 4 otomobilde maddi hasar meydana geldi.

GÜNCEL 21.03.2019 12:19:04 0
Freni patlayan kamyonet ortalığı savaş alanına çevirdi

işli, Halide Edip Adıvar Mahallesi´nde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekleşti. Sabah saatlerinde sokak üzerinde seyir halinde olan bir kamyonet freni patlayarak kaymaya başladı. Yokuş aşağıya kaymaya başlayan sürücü kamyonetini durdurmak için mücadele etse de başarılı olamadı. Freni patlayan kamyonet ilk olarak park halindeki 4 otomobile çarptıktan sonra sokakta bulunan apartmanın duvarına çarparak istinat duvarında askıda kaldı. Kazanın meydana geldiği esnada bir sürücünün otomobil içerisinde bulunduğu ancak kazayı yara almadan atlattığı öğrenildi.

Sokakta yürümekten korkar hale geldik

Sokağın trafiğe kapatılarak merdiven sistemine geçmek istediklerini belirten sokak sakini,´´ Burada yaşanan üçüncü kaza bu. İllaki birilerinin ölmesi mi lazım. Canımızı zor kurtardık. Sokakta yürümeye korkuyoruz. Sokağın trafiğe kapatılarak merdiven sistemine geçilsin istiyoruz. Bunun içinde defalarca Şişli Belediyesine başvurduk. Ancak sesimizi duyan olmadı´´ ifadelerini kullandı.


Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °