Futsal müsabakaları heyecanlı geçiyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Genç Erkekler ve Kızlar Futsal Grup müsabakaları Karabük´te heyecanlı geçiyor.

GÜNCEL 12.02.2022 18:04:08 0
Futsal müsabakaları heyecanlı geçiyor

 

20 ilden 23 okul takımının katıldığı Futsal Genç Kızlar ve Erkekler Grup Müsabakaları fikstür çekimi Yenişehir Spor Kompleksi Konferans Salonunda yapıldı. Toplantıya Spor Hizmetler Müdürü İsmail Özcan , Spor Hizmetleri Şube Müdürü Lokman Mollaoğulları,Yurt Hizmetleri Şube Müdürü Nurşen Köseoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Nuri Ataseven,Okul Sporları İl Temsilcisi Sezgin Sayın,Okul İdarecileri ve öğrenciler katıldı.

Fikstür çekimi öncesi açılış konuşması yapan Spor Hizmetleri İl Müdürü İsmail Özcan, “Tüm personel ve idarecilerimizle birlikte düzenlenen müsabakalar boyunca sizlere yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız. Tüm ekiplere başarılar diliyorum.” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okulları Futsal Genç Kızlar ve Genç Erkekler seremonisi Yeni Mahalle Spor Salonunda yapıldı. Yeni Mahalle 2500 kişilik spor salonunda gerçekleşen seremoniye Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Milii Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Spor Şube Müdürü Lokman Mollaoğulları, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okulları Tertip Komitesi üyeleri, takım sporcuları ve antrenörler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın ardından konuşma gerçekleştiren Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, “Gençlik ve spor ailesi olarak burada kaldığınız sürece sizleri en iyi şekilde sizi ağırlamak için elimizden geleni yapacağız. Müsabakalarında öncelikle kardeşlik ve beraberlik duygusuyla birlikte hareket edeceğimiz, güzel vakit geçirebileceğimiz ve aynı zamanda maçların çekişmeli, rekabet duygusunun da güçlü olduğu maçları izleyeceğimize inanıyorum.”dedi.

/resimler/2022-2/12/1808403933654.jpg

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş yaptığı değerlendirmede sportif ve kültürel faaliyetlerin akademik başarının tamamlayıcısı olduğunu belirterek, 'Öncelikle siz kıymetli öğretmen ve öğrencilerimizi burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Millî Eğitim Ailesi olarak akademik başarı ve çalışmalarımızın yanında sanatı, kültürü, estetiği ve sporu gündemimizin en üst sıralarına taşımaktayız. Bu bağlamda siz değerli öğrencilerimizin çok yönlü yetişmesi, sportif faaliyetlerde kendinizi keşfetmeniz ve gerçekleştirmeniz hayatınızda büyük başarılara imza atma noktasına önemli bir avantaj olacaktır. Bu düşüncelerle sizlere başarılar diliyor, futsal müsabakalarının hayırlı olmasını diliyorum.' dedi.

/resimler/2022-2/12/1809058777843.jpg

Program seremoni geçişinin ardından hatıra fotoğrafı çekimi ile sona ererken Spor Okulları Futsal Grup Müsabakaları 20 farklı ilden 23 okul takımının katılımıyla başladı. Futsal Genç Kızlar ve Erkekler Grup Müsabakaları Yeni Mahalle Spor Salonu ve Safranbolu Spor Salonu´nda takımlar kıyasıya mücadele etti.

3 gün sürecek olan şampiyonanın ilk gününde oynanan karşılaşmada Karabük Demir Çelik Anadolu Lisesi, Samsun Gülizar- Hasan Yılmaz Spor Lisesine 3-2 mağlup oldu.

Futsal Genç Kızlar ve Erkekler Grup Müsabakaları Yeni Mahalle Spor Salonu ve Safranbolu Spor Salonunda oynanan karşılaşmalar devam ediyor.

/resimler/2022-2/12/1809244403381.jpg


Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °