“GALATASARAY´DA NE YAPAR, BU TABİ Kİ SORU İŞARETİ.”

İnegölspor Teknik Direktörü Ergün Penbe, 'Tudor, kendini ispatlamış bir teknik direktör. Galatasaray´da ne yapar, bu tabi ki soru işareti. Beklentimiz ondan iyi şeyler tabi ki. Büyük takımları ve futbolcuları yönetmek çok zordur. Ne yapa

SPOR 15.02.2017 23:02:39 0
“GALATASARAY´DA NE YAPAR, BU TABİ Kİ SORU İŞARETİ.”

 

Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi öğrencilerinin oluşturduğu İnegöl Amatör Sporlar Topluluğu´nun (İSTOP) konuğu olarak öğrencilerle buluşan Galatasaray´ın efsane isimlerinden İnegölspor Teknik Direktörü Ergün Penbe, tecrübelerini paylaştı. 
Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi konferans salonunda düzenlenen programa, İnegölspor eski Başkanı İlhan Korkmaz, İnegölspor Kulüp Müdürü Yavuz Memiş, İnegölspor yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

'Tudor kapalı kutu'
Galatasaray´ın yeni Teknik Direktörü İgor Tudor´u değerlendiren Ergün Penbe, “Tudor, kendini ispatlamış bir teknik direktör. Büyük takımları yendi. Galatasaray´da ne yapar, bu tabi ki soru işareti. Beklentimiz ondan iyi şeyler tabi ki. Büyük takımları ve futbolcuları yönetmek çok zordur. İşi çok zor. Ne yapar bilmiyoruz açıkçası, kapalı bir kutu. Temennimiz Galatasaray´ı iyi yerlere getirmesi. Anadolu kulübü ile Galatasaray kulübü çok farklıdır. Anadolu takımında yıldız futbolcusunuz ama büyük takımlara geldiğinizde bir senede takımdan çıkarılmanız mümkün. Büyük takımlardaki baskıları kaldıranlar zaten büyük oyuncu oluyorlar. Tudor´un üzerindeki baskı çok daha farklı olacaktır. Baskıları kaldırabilirse iyi şeyler yapabileceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.


Çarşamba 31.3 ° / 12.2 °
Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °