Galibiyet Serisini Devam Ettirmek İstiyoruz

Karabükspor'da MKE Ankaragücü maçı hazırlıkları sürüyor,Futbol Şube Sorumlusu İsmail Durak: 'Galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz,Ankaragücü galibiyeti ile önümüzdeki netlik ortaya çıkacak'

GÜNCEL 23.02.2012 17:34:34 0
Galibiyet Serisini Devam Ettirmek İstiyoruz
Süper Toto Süper Lig'in 28. haftasında sahasında ligin son sırasında yer alan MKE Ankaragücü'nü konuk edecek olan Kardemir D.Ç Karabükspor'da bu maçın hazırlıkları sürüyor.
Ligde kalma adına son haftalarda aldığı galibiyetlerle üst sıralara yükselmeye başlayan Karabükspor, sahasında elde ettiği galibiyet serisini Ankaragücü karşısında sürdürme planları yapıyor. Hasan Doğan tesislerinde MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdüren Karabüksporlu futbolcular Bülent Korkmaz gözetiminde Hasan Doğan tesislerinde yaptığı idmanda 5'e 2 top kalma ve şut çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çalışma yaptı.
Antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kırmızı-mavili ekibin Futbol Şube sorumlusu İsmail Durak, iç sahada elde ettikle 5'te 5 galibiyet serisini devam ettirme arzusu içinde olduklarını söyledi.
'Ligin ikinci yarısına başlarken, kendi sahamızdaki bütün maçları alacağız ve önümüzü görürüz anlayışıyla sürdürüyoruz' diyerek sözlerine başlayan Durak, 'Şimdiye kadar da bunu gerçekleştirdik ve Ankaragücü maçıyla da bu serimizi devam ettirmek istiyoruz. Ankaragücü'nün son sırada olması bu maçın ehemmiyetini bizim açımızdan düşürmüyor. Ankaragücü genç bir takım ve ligde son hamlelerini yapıyorlar. Ama biz yinede bütün enerjimizi bu maçı almak üzerine çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah bu maçı da
galibiyetle kapatacağız' dedi.
Takımda sakat olan Mustafa Sarp'ın takımla idmana başladığını Deumi, Kağan ve Güven'in sakatlıklarının ise devam ettiğini de belirten Durak, 'Sakat oyuncuların bir önce iyileşmesini istiyoruz. Sonuçta biz bir ekibiz ve dolayısıyla şu futbolcu, bu futbolcudan ziyade ekip anlayışı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz' ifadesinde bulundu.

MEHMET ÇAKIR A2'DE YER ALACAK
Karabükspor Futbol Şube sorumlusu İsmail Durak, kadro dışı bırakılan Mehmet Çakır ile ilgili olarak şunları söyledi:
'Mehmet Çakır'la alakalı olarak Bülent hoca bize rapor vererek, onunla çalışmak istemediğini ve ondan yaralanmayı düşünmediğini ona verdiği şansları çok iyi kullanamadığını bize bildirdi. Bizde bu doğrultuda kendisi ile A takımda değil A2 takımında başlamasını tebliğ ettik.'
Durak, ayrıca, Cumartesi günü saat 13.00'de oynanacak olan MKE Ankaragücü maçı için taraftarlara da çağrıda bulunarak, 'Ankaragücü maçı bizim için çok önemli ve bu maçı aldığımız zaman önümüzdeki netlik ortaya çıkacak. Bu bakımdan Cumartesi günü saat 13.00'de taraftarımızın tribünleri doldurmasını istiyoruz' diye konuştu.


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °