GAZETEMİZDEN AYVALIK´A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Genel Yayın Yönetmenimiz Dursun Doğan, İnşaat Mühendisi Oğuzhan Doğan ve gazete çalışanları yaklaşık üç ay önce göreve başlayan Karabük İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık´a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GÜNCEL 14.01.2019 18:28:50 0
GAZETEMİZDEN AYVALIK´A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 

Sohbet havasında geçen ziyarette Karabük İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Genel Yayın Yönetmenimiz Dursun Doğan ise Karabük´ü, bölgeyi iyi bilen ve birçok görevde Karabük´e hizmet eden Karabük İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık´a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak başarılar diledi.

Kenevir için başvuru süresi uzatıldı

Ziyarette kenevir üretimi konusuyla ilgili kısa bir bilgi veren Karabük İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık Karabük dahil olmak üzere 19 ilde bakanlığın izniyle kenevir üretilmesinin kararlaştırılmış olduğunu ifade ederek, “Karabük, Bartın, Amasya, Antalya, Burdur, Çorum, İzmir, Kastamonu, Kayseri, Kütahya, Malatya, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Tokat, Uşak, Yozgat ve Zonguldak olmak üzere 19 ilde bakanlığın izniyle kenevir üretilmesi kararlaştırıldı. Yönetmelikle daha önce 1 Ocak-28 Şubat olan izin alma süresi 1 Ocak-1 Nisan olarak uzatıldı.” dedi.


Salı 26.4 ° / 5.9 °
Çarşamba 31.3 ° / 12.2 °
Perşembe 27.9 ° / 11.1 °