Genç Ticaret Köprüsü Proje Toplantısı Yapıldı

Genç MÜSİAD Karabük ve Altınsafran Uluslarası Öğrenci Derneğinin birlikte organize ettiği “Genç Ticaret köprüsü” projesi toplantısı Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşti.

GÜNCEL 18.03.2019 13:50:01 0
Genç Ticaret Köprüsü Proje Toplantısı Yapıldı

 

Safranbolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Hayri Boyacı,  Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Öztürk ve Meclis Başkan Yardımcısı Ahmet Savaş´ın katıldığı toplantıda, Genç MÜSİAD Karabük Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Uluçay, Sektör Kurumları Birim Başkanı Çelen Uygar As, Üniversite Birim Başkanı Ebru Uğurlu ve Altınsafran Uluslarası Öğrenci Derneği Kurucu Başkanı Ergin Akgün proje hakkında bilgiler verdi.

Genç MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Bekir Uluçay; 'Projenin yabancı uyruklu öğrenciler kapsamında gerçekleştirildiğini ve bu yabancı gençlere ilimizin ticari anlamda avantajlarını tanıtarak ilimizin ihracat ve uluslararası ticaret anlamında potansiyelini yükseltmek amacında olduklarını ifade etti. Safranbolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar; ' Böylesine önemli bir projeyi hayata geçirmeye çalıştıkları için Bekir Uluçay öncülüğünde Genç MÜSİAD´a Ergin Akgün öncülüğünde Altınsafran Uluslararası Öğrenci Derneğine çok teşekkür ediyor kendilerine başarılar diliyorum. Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası olarak proje bulunmaktan ve elimizden gelen desteği verecek olmaktan mutluluk duyuyoruz 'dedi.


Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °