GENEL SEKRETER ESKİ, ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ

İl Özel İdare Genel Sekreteri Hakan Eski Milli Eğitim Müdürlüğüne ait 7 büyük projenin olduğunu söyledi. Esik bu projelerin 2 tanesinin spor salonu 5 tanesinin de yeni okul olduğunu söyledi.

GÜNCEL 4.08.2013 15:08:38 0
GENEL SEKRETER ESKİ, ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ

Genel Sekreter Eski,  “Milli Eğitim Müdürlüğünün küçük onarım işlerinin tamamını müteahhit firmalara verdik Okullar açılmadan tüm işleri bitirmeye çalışıyoruz. Tabiî ki bunun haricinde milli eğitim ile ilgili büyük projelerimiz de var,  7 tane büyük projemizi var. Bunların ikisi spor salonu beş tanesi yeni okul. Bunların da şu an yaklaşık maliyetlerini hazırlıyoruz, bu ay içersinde ihalelerini yapmayı düşünüyoruz. Bunlar büyük proje olduğu için hemen hazırlanıp çıkılamıyor” dedi

Bostanbükü kanalizasyonunun yapımının bayram sonu başlayacağını da belirten Genel Sekreter Hakan  Eski, Konarı’da yapılacak olan TOKİ konutları hakkında da şu bilgileri verdi:

“Safranbolu Bostanbükü kanalizasyon ihalesi yapıldı. İhaleye on firma teklif verdi, sözleşme imzalandıktan sonra bayramdan sora kanalizasyon işine başlayacağız. Bu kanalizasyonu İller Bankasından alınmış olan hibe kredi ile yapacağız, yani özel idarenin bütçesinden değil. İhale bedeli de yaklaşık 800 bin TL civarında.

Konarı TOKİ’de en son aşamaya geldik, buranın zemin etütlerini yapıyoruz. Kenar sondajları yapılıyor şu an ondan sonrada projelendirme aşamasına getirilecek. Harita ve zemin etüdü bittikten sonra bizim elimizden çıkmış olacak ve TOKİ tamamen projelendirmeyi yapacak. Konarı Köyü muhtarımız oradaki yer sahiplerinin tamamı ile görüştü ve hepsinin muhafakatını da aldı. TOKİ burada kamulaştırma da yapacak toplam 20 dönüm bir arazi vardı belki 40 dönüme çıkacak bu.” 


Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °