GeoAdvances 2017´ye Bildiri Göndermek İçin Son 10 Gün

Uluslararası '4th International Workshop on GeoInformation Science: GeoAdvances 2017' konferansı Unesco Miras Şehri Safranbolu´da düzenlenecek. Karabük Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Geoinformatik Araştırma Grubu tarafından 13

GÜNCEL 24.07.2017 20:16:41 0
GeoAdvances 2017´ye Bildiri Göndermek İçin Son 10 Gün

 

Uluslararası '4th International Workshop on GeoInformation Science: GeoAdvances 2017' konferansı Unesco Miras Şehri Safranbolu´da düzenlenecek. Karabük Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Geoinformatik Araştırma Grubu tarafından 13-15 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan konferansın başkanlığını Safranbolu MYO Müdürü Doç. Dr. İsmail Rakıp Karaş üstlenecek.

Coğrafi Bilgi Sistemleri, GeoInformatik, Geomatik ve Bilgisayar Bilimleri ile ilgili çok geniş bir alanda bildiri kabul edilen GeoAdvances 2017, ulusal ve uluslararası alandaki pek çok araştırmacıyı bir araya getirecek. Singapur Ulusal Üniversitesinden Prof Filip Biljecki, Malezya Teknoloji Üniversitesinden Prof Alias Abdul-Rahman, Filistin Al-Najah Üniversitesinden Prof Ihab Hijazi ve TKGM Harita Dairesi Başkanı Sedat Bakıcı´nın da davetli konuşmacı olarak katılacağı etkinlikte ayrıca, Oracle Spatial, Sanal gerçeklik, 3B Modelleme ve Android ile Google Maps gibi konularda kısa eğitimler de verilecek.

Konuyla ilgili tüm araştırmacılara açık olan ve 5 Ağustos´a kadar Tam Metin ve Kısa Bildiri şeklinde yayın göndermenin mümkün olduğu GeoAdvances´ta sunulan tüm bildiriler, Akademik Teşvik´te Uluslararası Konferans sınıfında değerlendirilebilecek olup, SCOPUS indeksli ISPRS Archives ve Annals´da yer alacak. Etkinlik sonrasında yapılacak yeni bir değerlendirmenin ardından seçilen bildiriler ise, Elsevier tarafından yayınlanan 'Engineering Science and Technology, an International Journal - ELSEVIER' dergisinde basılacak.

Dolu dolu bir konferansa katılmak, şehir gezisi yapmak, kısa eğitimler almak, alanında uzman davetli konuşmacıları, birbirinden ilginç bildirileri dinlemek ve Safranbolu´nun o eşsiz tarihi havasını solumak için Karabük Üniversitemizin ev sahipliğinde düzenlemiş olduğumuz GeoAdvances´a ilgi duyan tüm kişiler davetlidir.


Cuma 22.1 ° / 5.6 °
Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °