Gözaydın´dan, öğretmenlere Teknofest sunumu

Manisa Salihli Kudret Demir Ortaokulu Müdür Yardımcısı ve Teknofest Proje Yürütücüsü Ertuğ Gözaydın Teknofest Karabük Proje Hazırlama ve Raporlama Çalıştayı´nda öğretmenleri Teknofest konusunda bilgilendirdi.

GÜNCEL 12.02.2022 17:35:00 0
Gözaydın´dan, öğretmenlere Teknofest sunumu

 

Karabük Öğretmenevinde Okul Teknofest Grup Lideri öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleştirilen Teknofest Karabük Proje Hazırlama ve Raporlama Çalıştay Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından düzenlendi.

Çalıştaya konuk olarak davet edilen ManisaSalihli Kudret Demir Ortaokulu Müdür Yardımcısı Teknofest Proje Yürütücüsü Ertuğ Gözaydın, Teknofest yarışmalarındaki deneyimlerini aktararak öğretmenleri çeşitli konularda bilgilendirdi.

Çalıştay konuşmacısı Gözaydın tarafından, TeknofestÇalıştayı proje döngüsü, örnek projelerin incelenmesi, raporlama gibi çeşitli konularda öğretmenlere sunum gerçekleştirdi.

Öğretmenlere hitaben konuşma yapan İl Millî Eğitim MüdürüNevzat Akbaş, 'Teknofest, ‘Ayakları Yere Basmayan Festival´ olarak bizleri ziyadesiyle heyecanlandırmaktadır. Karabük ilimiz öğrencilerimizin akademik başarısıyla temayüz etmiş bir ildir. Son zamanlarda Karabük eğitim ailesi olarak hepimizin çalışmalarıyla sportif ve kültürel faaliyetlerimizde de belirgin bir artış olmuş ve bunun sonucunda da ulusal ve uluslararası önemli başarılar elde edilmeye başlamıştır. Eğitim uzun soluklu bir iştir ve başarı projeli, nitelikli, sonuç odaklı çalışmaların doğal sonucudur. Bu bağlamda İlimizde güçlü bir Ar-Ge Birimimiz vardır. Gerek BAKKA, gerekse Erasmus+ projelerinde İlimiz çok iyi bir konuma gelmiştir. Teknofest bizim açımızdan son derece önemlidir. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarla belirli bir bilgi birikimi elde ettik. Bu yıl sonuç odaklı çalışmalar yapmak üzere tüm okullarımızda Teknofest takımları kurduk ve hazırlıklarımızı daha güçlü olarak sürdürüyoruz. Bu anlamda bugün de değerli hocam bizlerle deneyimlerini paylaşacaktır. Ben kendisine Hoş geldin diyorum. Günün sonunda bu salondan yeni fikirlerle ve daha donanımlı olarak çıkacağımıza olan inancımla çalıştayımızın hayırlı, bereketli olmasını temenni ediyorum.' dedi. 

/resimler/2022-2/12/1736153914206.jpg

Teknofest Karabük Proje Hazırlama ve Raporlama Çalıştayı karşılıklı görüş ve soru-cevap bölümüyle sona ererken ManisaSalihli Kudret Demir Ortaokulu Müdür Yardımcısı Teknofest Proje Yürütücüsü Ertuğ Gözaydın´ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “Karabük´ün eniştesi olarak görevimi yaptığıma inanıyorum. Davetlerinden dolayı Karabük İl Milli Eğitim Müdürümüze çok teşekkür ederim.Karabük´e Teknofest´te başarılar diliyorum.” İfadeleri yer aldı.


Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °