Gümüş Safranbolu Motorlu Taşıt Sürücüleri Kurslarını Ziyaret Etti

Safranbolu Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş ve Şube Müdürü Yavuz Aydın Safranbolu´da faaliyet gösteren Motorlu Taşıt Sürücüleri Kurslarını ziyaret etti. Kurs merkezlerindeki derslikleri, simülatör odalarını inceleyen Gümüş, kurs

GÜNCEL 13.12.2018 17:12:55 0
Gümüş Safranbolu Motorlu Taşıt Sürücüleri Kurslarını Ziyaret Etti

 

Gümüş konuyla ilgili yaptığı açıklamada ‘Sürücü kurslarımız toplumumuzda önemli bir noktada hizmet vermekte. Halkımızın can ve mal güvenliği acısından sürücü kurslarımız eğitimlerini ciddi bir şekilde vermesi önem arz etmektedir. Motorlu Taşıt Sürücüleri Kurslarımızın materyal olarak ve eğitim kalitesindeki artış toplumumuzdaki bilinçli ve profesyonel sürücü sayısını arttırarak toplumumuza pozitif yönde etki edecektir. kurslarımıza sürücü ehliyeti almak için başvuran insanlarımızda bu olgunun yerleştirilmesi sürücü kurslarımız elinde. Trafikte yaşanabilecek yanlış hepimizi etkilemektedir ´dedi.

Gümüş de trafikte öncelikle insanlara saygı duymak gerektiğini, bencil ve aceleci davranışların kazalara davetiye çıkaracağını vurguladı. Kuralların can ve mal emniyeti için konulduğunu hatırlatan Gümüş, Çalışmalarından dolayı kurs Yöneticilerine, öğretmenlerine ve kursiyerlere teşekkür etti.

 


Perşembe 23.8 ° / 6.7 °
Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °