Gümüş Yükseköğretim Yurtlarını Ziyaret Etti

Safranbolu Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Safranbolu´da bulunan Yükseköğrenim yurtlarını ziyaret etti.

GÜNCEL 13.12.2018 15:04:26 0
Gümüş Yükseköğretim Yurtlarını Ziyaret Etti

 

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Safranbolu´da bulunan Yükseköğrenim yurtlarını ziyaret ederek yurt idaresinden mevcut Yükseköğrenimde okuyan öğrenci sayıları, yurdun durumu, faaliyetleri ve yurt kapasiteleri ile ilgili istatistik bilgiler aldı. Ziyarete Şube Müdürü Yavuz Aydın da eşlik ettiler.

      Öğrencileri sadece okulda değil, okul dışında yaşadıkları ortamları görmek istediklerini belirten Gümüş, “Periyodik olarak çeşitli zamanlarda sizlerle beraber olacağız. Yurt ortamı önemli bir konudur. Çok güzel hatıralar oluşur. Yıllar sonra bu güzel ortamı hatırlayıp öğrencilerimiz Safranbolu´ya geldiğinde kaldığı yurda rahatlıkla gelebileceği bir aile ortamı oluşmalıdır ´dedi

     Karabük´e misafir olan ve bizlere emanet edilen öğrencilerin en temel ihtiyaçlarının başında gelen barınma ihtiyacını en güzel şekilde karşılayabilmek adına gayret gösterildiğine söyleyen Gümüş, bu hizmetlerin sürekli daha ileri seviyelere taşınması için hep beraber gayretin içerisinde olduklarınıi vurguladı. 

     Gümüş, Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ülkemizin çeşitli yerlerinden Safranbolu´ya gelerek okumayı tercih eden öğrencileri rahat barınma ve eğitim imkânı almaları için her zaman desteğe hazır olduklarını belirterek Yükseköğrenim yurtları idarelerine ve çalışanlarına teşekkür ederek başarılar diledi.

 


Çarşamba 31.3 ° / 12.2 °
Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °