Gümüş´ten köydeki öğrencilere tatil kitabı hediyesi

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş gerçekleştirmiş olduğu köy ziyaretlerinde öğrencilerle ve velilerle buluştu.

GÜNCEL 14.07.2021 18:56:32 0
Gümüş´ten köydeki öğrencilere tatil kitabı hediyesi

 

Yazıköy İlkokulu Müdürü Kemal Sarıçam´ın eşlik ettiği ziyaretlerde Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş köylerdeki öğrencilere Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilkokul öğrencileri için hazırlanan 'Arkadaş' isimli tatil kitabı ile birlikte yaz tatilinde okumaları için birer kitap hediye etti. Öğrencilerle ve velileri ile sohbet eden Hasan Gümüş oluşturulan bahçelerde öğrencilerimizle eğlenceli ve öğretici aktiviteler gerçekleştirdi.
Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada 'Bakanlığımız ilkokul öğrencilerimiz için ‘Arkadaş´ adlı özgün bir tatil kitabı hazırladı. Gerçek hayatla müfredat arasındaki ilişkiyi açığa çıkarmayı hedefleyen ve sınıf düzeylerine göre ayrı ayrı hazırlanan bu kitapların içeriğinde birinci sınıf kitabında ‘oyun´ ve ‘arkadaşlar´, ikinci sınıf tatil kitabında ‘sosyal yaşam´, üçüncü sınıf tatil kitabında ‘merak´ ve ‘macera´, dördüncü sınıfta ise ‘iletişim´ becerileri yer alıyor. ‘Arkadaş´ isimli bu kitaplar ilçemizdeki ilkokul öğrencilerimizin tamamına ulaştırıldı.” dedi.


Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °