Gürel bir dizi inceleme ve ziyaret gerçekleştirdi

Vali Fuat Gürel ve beraberindeki heyet, yapımı devam eden okullarda incelemelerde bulunurken özel eğitim ve rehabilitasyon merkezini ziyaret etti.

GÜNCEL 2.02.2022 18:30:33 0
Gürel bir dizi inceleme ve ziyaret gerçekleştirdi

 

Vali Fuat Gürel, 16 Derslikli Şehit Umut Aytekin Ortaokulu, 8 Derslikli Fevzi Çakmak Ortaokulu, 16 Derslikli Şehit Metin Arslan İlkokulu ile 12 Derslikli Beşbinevler Şehit Cevdet Çay Ortaokulu devam eden inşaatlarını yerinde incelerken Vali Gürel´e, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun ve İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş eşlik etti.

Vali Fuat Gürel, yüklenici firma yetkililerinden okul inşaatlarının genel durumu hakkında bilgiler aldı.

Yapımı devam eden okullardaki inceleme sonrasında Vali Gürel ve beraberindeki heyet, Aylin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Aylin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaretinde ise merkez müdürü Salih Çetin´den okulun genel durumu ve eğitim gören öğrencilerin durumları hakkında bilgiler alarak bireysel eğitim odaları ve fizyoterapi odalarını gezen Vali Fuat Gürel, öğrencilerle tek tek ilgilenerek öğrencilere ikramlarda bulundu. Vali Gürel, sınıf öğretmenlerinden yapılan eğitimler hakkında bilgiler aldıktan sonra merkezden eğitim alan öğrencilerin aileleriyle bir araya gelerek, aileler ile sohbet etti.

/resimler/2022-2/2/1832131474439.jpg

Vali Fuat Gürel, dezavantajlı bireylerin her zaman yanlarında olduğunu belirterek, “Zihinsel engelli, özel öğrenme güçlüğü çeken ve bedensel engelli bireylere yönelik yaygın gelişimsel bozuklukları ve destek eğitim programları ile hizmet veriyorsunuz. Engelli ve yeteneği sınırlı olan çocuklarımızın gelişimine ve topluma kazandırılması için vermiş olduğunuz katkılar çok önemli ve değerli. Bu katkıları sağlayan Aylin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi idareci ve öğretmenlerini tebrik ediyorum.” dedi.


Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °
Pazartesi 22.3 ° / 3 °