“Halk Günü” Toplantıları Başladı

Vali Fuat Gürel Başkanlığında, her hafta Çarşamba günü düzenlenecek olan ´Halk Günü´ toplantılarının ilki bugün gerçekleştirdi.

GÜNCEL 15.11.2018 15:02:11 0
“Halk Günü” Toplantıları Başladı
 
 
Vali Fuat Gürel Başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Barboros Baran, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen, İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı, İş-Kur İl Müdür Vekili Mustafa Çalış, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yasemin Canbaz, Özel Kalem Müdürü Mustafa Cücü ve İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bilal Yatmaz katıldı.
 
Vatandaşlarımızla özel olarak tek tek görüşen Vali Gürel kendisine iletilen özellikle sorun, şikâyet, iş, sağlık ve bireysel ekonomik sıkıntılarının çözümü noktasında destek isteyen vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek kanun, yönetmelik ve yasal sorumluluklar içerisinde sorunların araştırılarak çözümü konusunda beraberindeki kurum amirlerine talimatlar verdi.
 
Her hafta Çarşamba günleri saat 09:00´da Valilik Toplantı Salonunda yapılacak olan “Halk Günü” toplantısına iştirak etmek isteyen vatandaşlarımızın Çarşamba günleri saat 09:00´da Valilik Toplantı Salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °