Halk Günü Toplantıları Devam Ediyor

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer bir yandan vatandaşların sorunlarını dinliyor diğer yandan çözümü konusunda notlar alarak beraberindeki kurum amirlerine konu ile ilgili talimat veriyor.

GÜNCEL 10.12.2018 17:07:31 0
Halk Günü Toplantıları Devam Ediyor

 

Vatandaşların çeşitli konularda istek ve taleplerini dinleyen Ürkmezer; “ Devletimizin bizlere verdiği yetki dâhilinde vatandaşlarımız için çözüm üretmek durumundayız. Bu noktada vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek,  ihtiyaç ve eksikliklerin giderilmesi için adaletli şekilde davranmak ta bizim başlıca görevlerimizden birisi. Vatandaşlarımızı dinliyor, sorunları tespit ederek imkanlar ölçüsünde çözümü için gayret gösteriyoruz. Burada bize aktarılan sorun, sıkıntı, şikayet ve talepleri, ben ve kurum müdürlerimiz takip edecek ve en kısa sürede sonuçlandırılmasını sağlayacağız. Anında çözülmesi gerekenleri burada birlikte çözeceğiz. Müdürlerimizin tamamı burada onlar da kendi görev ve sorumluluk alanlarına ilişkin sorunları çözecekler” diye konuştu.

‘´Halkla Buluşmaları” adı altında toplantılar yapmaya devam edeceklerini ifade eden, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer “ Bu toplantıların amacının sorunların birinci elden dinlenmesi ve eksikliklerin giderilmesi olduğunu belirterek iletilen her talebin de takipçisi olacaklarını söyledi.

Ürkmezer, toplantının ardından aileleri ile birlikte toplantıya katılan miniklerle ilgilenirken, çeşitli hediyeler de verdi.


Salı 26.4 ° / 5.9 °
Çarşamba 31.3 ° / 12.2 °
Perşembe 27.9 ° / 11.1 °