Halk Günü Toplantıları Devam Ediyor

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse´nin talimatı ile başlayan ve her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen Halk Günü Toplantıları devam ediyor.

GÜNCEL 12.12.2019 15:48:58 0
Halk Günü Toplantıları Devam Ediyor

 

Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıya birim müdürleri de katılarak gerekli notları aldılar.

Vatandaşların istek ve sorunlarını dinleyip değerlendirmek üzere her hafta vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse; “ Daha önce de belirttiğim üzere burada amacımız halkımızın sorunlarını, bizlerden olan taleplerini bire bir dinlemek, birlikte çözüm yolları aramak” dedi.

Halk Günü Toplantılarının amacına ulaştığını görmekten büyük mutluluk duyduklarını kaydeden Başkan Köse; “ Biz sosyal ve vatandaş odaklı belediyecilik anlayışımız ile her daim halkımız ile iç içeyiz. Tabii ki bu bağlamda halkımızın sorunlarına istişare içerisinde çözüm üretmek için yine halkımız ile beraber gayret göstereceğiz. Bu anlamda da mahalle ve esnaf ziyaretlerimizin yanı sıra halk toplantıları da bizim için önemli. Yine meydanlarda, sokaklarda yani her yerde vatandaşlarımızla istişare ediyoruz. Ben bizlere güvenen, destek veren tüm hemşerilerime teşekkür ediyor, Safranbolu için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğimizi bir kez daha hatırlatırım” şeklinde konuştu.


Çarşamba 31.3 ° / 12.2 °
Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °