Halk Günü Toplantısı Yeşil Köyde gerçekleştirildi

Vali Fuat Gürel Halk Günü Toplantısını Yeşil Köy´de (Melise) gerçekleştirdi.

GÜNCEL 4.05.2019 15:22:39 0
Halk Günü Toplantısı Yeşil Köyde gerçekleştirildi

 

Vali Fuat Gürel, vatandaşların köylerinde ve mahallelerinde yaşadıkları sorunları, istek, şikâyet ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla her Çarşamba Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirdiği ve belirli periyotlar halinde bizzat köy ve mahallelerimize giderek mahallinde yaptığı “Halk Günü” toplantısını bu hafta Merkez ilçeye bağlı Yeşil Köy´de  (Melise) gerçekleştirdi.

Cuma namazını Yeşil Köy Camiinde kılan ve namaz çıkışında vatandaşlarla bir araya gelen Vali Gürel´e İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Mustafa Kuraş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun ve kurum müdürlerimiz eşlik etti.

Köy Muhtarı Recep Yılmaz´dan  köyün sorunları ve talepleri hakkında bilgiler alan Vali Gürel, daha sonra beraberindeki kurum müdürlerine söz vererek kurumlarımızın köyde yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Vatandaşlarımıza tek tek söz hakkı veren Vali Gürel, vatandaşlar tarafından kendisine iletilen konuları not aldı ve toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine de talimat vererek, vatandaşların ilettiği sorun, şikâyet ve taleplerin çözümü için yasal mevzuatlar çerçevesinde  ne gerekiyorsa yapılması talimatını verdi.

Misafirperverliklerinden dolayı Yeşil Köy Muhtarı Recep Yılmaz ve köy sakinlerine teşekkür eden Vali Gürel daha sonra ziyaretini tamamlayarak köyden ayrıldı.


Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °