Hedef 3 Puan

Kardemir D.Ç. Karabüksporlu Futbolcu Ergin Keleş: 'Samsun son barutunu oynayacak bizim için çok önemli müsabaka'

GÜNCEL 4.02.2012 17:15:52 0
Hedef 3 Puan

Kardemir D.Ç Karabükspor Pazartesi günü sahasında konuk edeceği Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Karabükspor, ara transferin son gününde MKE Ankaragücüspor'dan kadrosuna kattığı tecrübeli oyuncu Ergin Keleş, Samsunspor maçında baskılı oyun ile 3 puan ile ayrılmak istediklerini söyledi. Hasan Doğan Tesisleri'nde Bülent Korkmaz nezaretinde yapılan idmanda futbolcuların oldukça neşeli olduğu gözlenirken, takım düz koşu ve 5'e 2 pas çalışmasının ardından şut çalışması yaptı.
İdman sonrası açıklamalarda bulunan Ergin Keleş, takımda son derece sıcak bir ortam olduğunu söyleyerek, 'Karabükspor geçen yıl olduğu gibi bu yılda iyi futbol oynayan ekiplerinden birisi. İyi ve yetenekli futbolculardan kurulu bir ekip var. Bende buraya katkı sağlamak ve faydalı olamaya geldim. İnşallah elimizden geleni yapacağız' dedi.
Pazartesi günü sahalarında oynayacakları Samsunspor maçında Bülent Korkmaz'ın kadroda yer vermesi halinde elinden geleni yapacağını da belirten Keleş, 'Pazartesi günü çok önemli bir maça çıkacağız. Samsunspor'un tabiri caizse artık son barutu olacak. Fakat biz kendi evimizde oynayacağımız için, son derece baskılı ve oyunumuzu rakibe kabul ettirmemiz gerekecek. Bunu da başarabilecek kalitede ve güçte bir ekibiz. Taraftarımızın da desteği ile buradan kesinlikle 3 puan alacağımızı düşünüyorum' şeklinde konuştu.


Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °
Salı 21.4 ° / -2.7 °