Hedef Kupada Final Oynamak

Kardemir D.Ç Karabükspor Kulübü Başkanı Nevzat Şahin, tek hedeflerinin Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final maçında Fenerbahçe'yi geçerek finale yükselmek olduğunu söyledi.

GÜNCEL 21.04.2012 20:12:18 0
Hedef Kupada Final Oynamak

Şahin, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, tarihilerinde bir ilki yaşadıklarını ifade ederek, 'Hafta içi Ankara'da oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası maçında Fenerbahçe ile zorlu bir müsabaka oynayacağız. Karşılaşmanın Fair-play çerçevesinde geçmesini istiyoruz. Bizim tek hedefimiz yarı finali geçip finale yükselmek sitiyoruz. Zor bir maç olacak ve bunun bilincinde hareket ediyoruz. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Fenerbahçe 29 senedir kupayı alamamış. Her iki takım açısında da zor ve zevkli bir maç
olacağını düşünüyoruz. Bu sene ilkleri yapan bir takım olarak kupada Fenerbahçe'yi geçerek final coşkusu ve kupayı almak istiyoruz' dedi.
Başkan Şahin ayrıca, MKE Ankaragücü'nden Atilla Aybars Garhan'ın transferine ilişkin bonservisini alarak 4 yıllığına anlaşma yaptıklarını transfer komitesinin yeni transferler konusunda çok sıkı bir çalışma içersinde olduğunu da dile getirdi.


Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °