“HEDEFİMİZ 2019´DA PARTİMİZİ EN ÜST SEVİYEDE TEMSİL ETMEK”

AK Parti Safranbolu İlçe Başkanlığı 6. Olağan Genel Kurulu sorası açıklama yapan AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ali Kaya açıklamalarda bulundu

GÜNCEL 21.08.2017 22:25:32 0
“HEDEFİMİZ 2019´DA PARTİMİZİ EN ÜST SEVİYEDE TEMSİL ETMEK”

 

AK Parti Safranbolu İlçe Başkanlığı 6. Olağan Genel Kurulu sorası açıklama yapan AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ali Kaya, tüm delegelere ve tüm teşkilat kademelerine sonsuz teşekkür ederek başladığı açıklamasında, “Gelen Misafirlerimize sonsuz teşekkür ederim. Hedefimiz İnşallah 2019´da en üst seviyede partimizi temsil etmek ve Safranbolu da gönülleri fethetmek. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Kaya ve yönetimi, her pazartesi Safranbolu Sanayii Sitesi´nde yapılan dua programına katılarak esnafların hayırlı ve bol kazanç sağlamaları için dua etti. Konuyla ilgili kısa bir değerlendirme yapan Kaya, “Safranboluda Ahilik Kültürünü devam ettiriyoruz. Safranbolu Sanayi esnafımızla birlikte haftabaşı duamızı yaptık. Rabbim hayırlı işler versin.” dedi.

Kongre süreci sonrası Ali Kaya başkanlığında devam edecek olan AK Parti Safranbolu İlçe Başkanlığı´nın yönetim kurulunda ise sırasıyla, Adem Kara, Adem Karataş, Ali Sarı, Ebubekir Kartal, Hüseyin Ergün, Mehmet Sarı, Mehmet Yılmaz, Muammer Özer, Muharrem Tünay, Mustafa Çetinkaya, Nahide Oluğ, Nazmiye Dursunlar, Özcan Doğangönül, Recep Coşkun, Semra Uz, Soner Aygün, Emirhan Bektaş Meşe, Zafer Çebi yer aldı.


Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °