“Her el bozkurt yapar ama bozkurt yürekli olamaz”

MHP Safranbolu İlçe Başkanlığı 12 Olağan Genel Kurulu Safranbolu Sunal Tülbentçi Öğretmenevinde gerçekleştirildi.

GÜNCEL 22.10.2017 20:34:54 0
“Her el bozkurt yapar ama bozkurt yürekli olamaz”

 

Programın arzı ve ülkücü yemini ile başlayan genel kurul delegelerin seçilmesi ve genel kurul maddelerin okunmasıyla birlikte konuşma yapan MHP Safranbolu İlçe Başkanı Celal Tokatlı, seçimin Safranbolu´ya, Karabük´e ve ülkeye hayırlar getirmesini Yüce Allah´tan niyaz ettiğini ifade ederek, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve cennet mekan Başbuğ Alparslan Türkeş´i rahmetle anıyorum. Milliyetçi Hareket her daim Türk Milleti için çok büyük çaba göstermiştir. Bugünlere gelirken 48 yılda vefa, çaba, elem, kan ve gözyaşı vardır. Bugünlere tek bir nefes olarak gelinmiştir. Başbuğ Türkeş´in fikirleri hepimize ışık tutmuştur. Devlet Bahçeli Bey´in güvenilirliği, aklı ve önderliğiyle bugünlere gelinmiştir. Sayın Devlet Bahçeli gövdesini taşın altına koymaktan çekinmemiştir. Safranbolu Milliyetçi Hareket Partisi olarak bunun bilincinde, Türk Milletinin bekası için elimizi değil kafamızı taşın altına koymaktan çekinmeyeceğiz. Cenab-ı Hak çalışan bütün arkadaşlardan razı olsun.” dedi.

Konuşmasında özgeçmişinden bahseden Tokatlı, “Türkiye Cumhuriyeti´ne, milletimize karşı olan sorumluluğumuzu yerine getirmek için gece gündüz çalışacağız. İnşallah sizlere ve milletimize mahcup olmayız. Amacımız birleştirici olmaktır. Partimizin kapısı herkese açıktır. 12. Olağan Genel Kurulumuzun hayırlar getirmesini Yüce Mevla´dan niyaz ediyorum. Her el bozkurt yapar ama bozkurt yürekli olamaz.” dedi.

MHP Safranbolu İlçe Başkanlığı seçimi tek listeyle gerçekleşirken atama ile gelen Celal Tokatlı MHP Safranbolu İlçe Başkanı seçildi.

Tokatlı´nın yönetimi, Edip Ateş, Muharrem Kaba, Cemal Akarsu, Sadık Portakal, H. Basri Kavsa, Burcu Çetinkaya Kırıkoğlu, Berke Atay, Emre Barbaros Tunç, Murat Özodabaş, Cihan Temam, Murathan Özkan, Balamir Toker, Mehmet Acar, Aydın Sertkaya, Hasan Şahin, Mustafa Özdemir, Onur Şen, Nurten Sandal.


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °