Hoş Geldin bebek Ziyaretleri Devam Ediyor

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer´in talimatları ile ilçede ikamet eden ve yeni bebek sahibi olan vatandaşların mutluluklarına ortak olmak amacı ile başlatılan Hoş Geldin Bebek Projesi yeni ziyaretlerle devam ediyor

GÜNCEL 11.02.2019 12:46:55 0
Hoş Geldin bebek Ziyaretleri Devam Ediyor

 

Proje başladığı günden bu yana Safranbolu´da 56 aile ziyaret edilirken, ailelere Safranbolu Belediyesi tarafından hazırlanan Hoş Geldin Bebek paketi hediye edildi.

Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Uğur, Tokatlı, Bilge ve Öztürk aileleri ziyaret edildi. Ziyaretler esnasında çocuklarına geçtiğimiz yıl Şehit düşen Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar´ın ismini veren Öztürk ailesinin evinde duygusal anlar yaşandı.

Eşi Miray Ürkmezer ile birlikte aileleri ziyaret eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, aileye verdiği değerle bilinen büyük bir medeniyetin bireyleri olduğumuzu söyledi.

Ziyaretlerin ardından kısa bir açıklama yapan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer “ Hoş Geldin bebek projesi kapsamında amacımız, ailelerin sevinçlerine ortak olmak, mutlu günlerinde de yanlarında olduğumuzu hatırlatmak. Bizler bu duygu ve sorumluluk ile Devletimizin bizlere verdiği imkânlar doğrultusunda iyi günde de kötü günde de halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Vatandaşlarla mümkün oldukça bir araya gelmeye, bire bir görüşmeye gayret gösterdiklerini kaydeden Ürkmezer; “  İnanıyoruz ki; Evlatlarımızın her biri vatanımız için başarılı birer birey olarak ileride çeşitli hizmetler verecekler. Bu nedenle biz büyüklere düşen görev, onlar için daha güzel, daha yaşanılır bir dünya bırakmaktır. Bu vesile ile aramıza yeni katılan İnci, Yiğit, Zeynep Duru, Hümanur ve Ömer Bilal´e sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılarla dolu bir yaşam diliyorum” diye konuştu.

Ziyaretler esnasında Ürkmezer çiftine, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Zülfiye Eraslan Özcan ile Müdürlük personeli eşlik etti.


Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °