HUZUREVİNDE AŞIK OLDULAR, DÜNYA EVİNE GİRDİLER

Bolu’da huzurevinde kalan 69 yaşındaki Abdulkadir İçöz, aynı huzurevinde kalan 77 yaşındaki Fatma Buluş birbirlerine aşık oldular. Çiftin nikahını kıyan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Allah bu evliliği daim etsin. Önemli ola

3. SAYFA 6.01.2015 18:36:07 0
HUZUREVİNDE AŞIK OLDULAR, DÜNYA EVİNE GİRDİLER

Çakmaklar Mahallesinde bulunan İzzet Baysal Huzurevinde kalan 69 yaşındaki Abdulkadir İçöz, aynı huzurevindeki 77 yaşındaki Fatma Buluş ile arkadaşlıklıklara aşka dönüşünce çift evlenme kararı aldılar. Huzurevinin yemekhanesi süslenirken, ele ele tutuşan Fatma Buluş ve Abdulkadir İçöz tören için salona girdi. Alkışlar eşliğinde nikah masasına oturan çiftin nikahını ise Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Kıydı. Fatma Buluş kendisine evlenmek isteyip istemediğini soran Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a ‘Düşünmem lazım’ diye cevap verince salonu dolduran yaşlılar kahkahaya boğuldu. “Evet” cevabını veren Fatma Buluş, dakikalarca alkışlanırken, Abdulkadir İçöz ise ‘Sonsuza kadar evet’ dedi.
Evlilik cüzdanını Fatma Buluş’a veren Başkan Yılmaz, çiftleri tebrik ederek, “Birlikte yaşlanma arzusunda olan gençlerimiz evlenmek için bir araya gelmişler. Bu nikahın huzurevinde olması ayrı bir güzellik oluşturuyor. Allah bu evliliği daim etsin. Önemli olan yaş değil. Önemli olan birlikte yaşama arzusudur. Bu arzuyu gösterdikleri için kendilerini kutluyorum. Yaradan tüm canlıları eşli yaratmış. Hayatı da eşli olarak devam ettirebilmek nasip etsin. İnşallah önlerindeki hayat yolculuğunu birbirlerine destek olarak, hoş vakit geçirerek geçirmeyi Rabbim niyaz etsin” dedi. Törenin ardından pasta kesilirken, yaşlılar çalınan müzikler eşliğinde doyasıya eğlendi.


Salı 14.3 ° / -4.8 °
Çarşamba 11.6 ° / -3.3 °
Perşembe 7.2 ° / -4 °