'İDDİAMIZ OLMASA DA BEŞİKTAŞ MAÇINA CİDDİYETLE ÇIKACAĞIZ'

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu´nda oynadığı 4 maçta sadece 1 gol atıp 15 gol yiyerek puan almayan ve kupada iddiası kalmayan Kardemir Karabükspor, yarın akşam sahasında Beşiktaş´ı konuk edecek. Başkan Ferudun Tankut, iddiaları olmasa da

SPOR 19.01.2016 19:49:23 0

Kardemir Karabükspor, Beşiktaş ile oynanacak kupa maçının hazırlıklarını sürdürdü. Hasan Doğan Tesisleri´nde, Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda kırmızı-mavili futbolcular, teknik çalışma gerçekleştirdi. Yaklaşık iki saat süren idmanda, Giresunspor maçında forma giyen futbolcular koşu yaptı.
Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, Ziraat Türkiye Kupası´nda iddiaları kalmamasına rağmen, Beşiktaş maçında ciddiyetle oynayacaklarını söyledi.
Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz ise kupa maçında sakatlıktan çıkan ve forma şansı bulamayan oyunculara yer vereceklerini belirterek, 'Sonuçta karşımızdaki takım Beşiktaş. Kupada iddiamız olmadığı halde bu maça oyuncularımız ciddiyetle çıkarak formanın hakkını verecektir. Bu tür maçlar onlar için de kendilerini göstermeleri adına bir fırsattır' dedi.
Öte yandan Kardemir Karabükspor Kulübü, Beşiktaş maçının bilet fiyatlarının kale arkası ve maraton tribünlerinin 40, numaralıların ise 60 lira olduğunu duyurdu.
Kırmızı-mavili ekipte cezalı oyuncu bulunmazken, defans oyuncusu Murat Akça´nın sakatlığı devam ediyor.


Cuma 22.1 ° / 5.6 °
Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °