İL EMNİYET MÜDÜRÜNE KOMPLO

Sevilen ve saygı duyulan Karabük İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever´e sosyal medya üzerinden seçimlerde tarafsız olmadığına dair asılsız bir takım haberler yayınlanması Karabük halkını şaşırttı

GÜNCEL 11.06.2015 17:23:02 0
İL EMNİYET MÜDÜRÜNE KOMPLO

Bursa´da Polis Başmüfettişi olarak görev yaparken, 2014 yılında Karabük İl Emniyet Müdürlüğüne atanan ve geldiği günden bu yana suçlarla mücadele de başarılar gösteren Karabük İl Emniyet Müdürü Dr. Tezsever, Karabük halkının kalbinde ayrı bir yer edinmeyi başardı.Tarafsızlığı ile de Karabüklünün takdirini kazanan Dr. Serhat Tezsever hakkında sosyal medya üzerinden seçimlerde tarafsız olmadığına dair bir takım asılsız haberler yayılmaya başlaması hem Karabük halkını üzdü hem de bütün polis teşkilatının tepkisini topladı. Edinilen bilgiye göre asılsız hadise ile ilgili gerekli çalışmalara başlandı. 
Karabük´te MOBESE Sisteminin kurulmasında, yenilenmesinde maddi ve manevi katkıları olan Yalçın Demirçelik Sahibi Hüseyin YALÇIN´ın evlilik yıldönümünde eşi ile birlikte çektirdiği fotoğrafı 23 Mayıs 2015 tarihinde sosyal medya hesabından yayınlaması üzerine Karabük İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever tarafından bu fotoğrafın altına “ Her Zaman Mutlu Olun” şeklinde yorum yazılmasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi´nin Kent Meydanı´nda yapmış olduğu kutlamaların altına montajlanarak İl Emniyet Müdürünün bir siyasi partili gibi gösterilmesi, Emniyet Müdürünü tarafsızlığıyle bilen taraflarca hayıflanırken, Karabük halkının da tepkisini çekti.

 Geldiği günden beri Karabük´te yaptığı başarılı işlerle Karabük´ün taktirini toplayan Tezsever´e asılsız bir haberle karalama kampanyası yapılması Karabüklülerce hem tepkiyle hem de üzüntüyle karşılandı. Bu asılsız olaya karşı her kesimden İl Emniyet Müdürü Tezsever´in tarafsızlığıyla ilgili hiçbir şüphelerinin olmadığı sözleri yankılanırken en dikkat çekeni ise bu karalama kampanyasını yapanların hangi suçu işleyemediler de veya başarılı Müdür Tezsever hangi suçlara mani oldu da böyle çirkince bir saldırı yapılıyor.” yorumları oldu.

İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever hakkındaki asılsız haberin sorumlularının bir an önce yargı önüne çıkarılmasının gerektiği vurgulandı.


Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °
Salı 21.4 ° / -2.7 °