İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş beraberinde Şube Müdürü Ahmet Kabadayı ile birlikte sırasıyla Fevzi Çakmak İlk/Ortaokulu, 100.Yıl Anaokulu ve Mehmet Vergili Fen Lisesi´ni ziyaret etti.

GÜNCEL 13.10.2020 16:36:33 0
İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

 

Okul idarecilerinden okulun fiziki durumu ve eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan İl Millî Eğitim Müdürümüz daha sonra derslikleri gezerek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden İl Millî Eğitim Müdürü Akbaş, sınıf öğretmenlerinden öğrencilerin durumu hakkında bilgi aldı.
Derslik ziyaretlerin ardından öğretmenlerle de bir araya gelerek süreç hakkında değerlendirmelerde bulunan İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, 'Yüz yüze eğitimde ikinci aşama başladı. Artık yeni döneme girdik. 'Okulum Temiz' belgesiyle salgına karşı okullarımızda üst seviyede tüm tedbirler alındı. İlimiz genelinde toplam 123 okulumuz 'Okulum Temiz' belgesini almaya hak kazandı. Velilerimiz okulun dışında çocukları sınıfa girene kadar bekliyor. Ancak onlardan da çocuklarına örnek olmalarını bekliyoruz. Velilerimizin de kurallara uyma konusunda özen gösterdiklerini, sosyal mesafeye dikkat ettiklerini görüyoruz. Bu süreci hep birlikte yöneteceğiz. Onlarla sohbet ettiğimizde olumlu dönütler alıyoruz. Hassas bir dönemden geçiyoruz. Bizler bu gemiyi yürüttük. Öğretmenlik mesleği fedakârlık mesleğidir. Mart ayından itibaren her öğretmenin bir hikâyesi var. Sürekli iletişim halinde olalım.' ifadesinde bulunarak, 'Bu sürecin en yakın takipçisi öğretmenlerimiz ve okul idarecilerimizdir.' dedi.

Başta Hatay olmak üzere yurdun çeşitli bölgelerinde meydana gelen orman yangınlarına da değinen İl Millî Eğitim Müdürü Akbaş, 'Bakanımız Sayın Ziya Selçuk´un Hatay´da çıkan yangının ardından yaptığı fidan dikimi çağrısı üzerine geleceğe nefes olsun diye Karabük Eğitim Ailesi olarak okul bahçelerinde fidanları toprakla buluşturduk.' dedi.

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, 'Karabük eğitim ailesi adına üstün gayret ve özverili çalışmalarınızdan dolayı siz değerli okul yönetimine, öğretmenlerimize, okullarımızın tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum.' diyerek sözlerine son verdi.


Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °
Pazartesi 22.3 ° / 3 °