İL ÖZEL İDARESİ ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Yenice İl Genel Meclisi Üyeleri Ergün Özgün ve Mehmet Ören ile birlikte Yenice´nin Şirin Köyü Ömerbaşoğlu Mahallesi´ndeki asfalt çalışmalarını inceledi.

GÜNCEL 13.07.2016 19:20:42 0
İL ÖZEL İDARESİ ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

 

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Yenice İl Genel Meclisi Üyeleri Ergün Özgün ve Mehmet Ören ile birlikte Yenice´nin Şirin Köyü Ömerbaşoğlu Mahallesi´ndeki asfalt çalışmalarını inceledi.
İl Özel İdaresi tarafından yapımına devam edilen asfalt çalışmalarını yerinde incelemek ve vatandaşların çalışmalar hakkında isteklerini dinlemek üzere Meclis Üyeleri ile Yenice´e giden Genel Sekreter Uzun, “ Özel İdaremiz tarafından Yenice İlçemizde Şirin Köy Ömerbaşoğlu mevkiinde yapılan yaklaşık 2 km asfalt çalışmamızı incelemek bunun yanında personellerimizin çalışmalarını takip etmek ve burada yaşayan vatandaşlarımızın isteklerini ve memnuniyetlerini dinlemek üzere buradayız. İl Özel İdaresi olarak Valimizin, Milletvekillerimizin ve Meclis Üyelerimizin destekleri ile gerçekten güçlü bir araç parkımız oluştu. Bununda karşılığını asfalt olarak görüyoruz. Geçen sene yaptığımız 110 km asfalt yapmıştık, bu sene ise hedefimiz yaklaşık 200 km, normalde 165 km hedefimiz; ama bir aksilik çıkmazsa bu hedefimiz 200 km´ye kadar inşallah gidecek. Ben emeği geçen herkese bu vesile ile çok teşekkür ediyorum. Çalışma arkadaşlarıma da bu yoğun tempo da ve sıcak havada özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Yenice İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Ören, “Yenice İlçemize aldığımız 22 km birinci kat 10 km de ikinci kat olmak üzere toplamda 32 km asfalt programımız var. Şen Köy asfaltımız bittikten sonra bugün Şirinköy ve Ömerbaşoğlu asfaltımızı da bitirmiş oluyoruz. Yenicemize ve köylerimize de hayırlı olsun. Bundan sonraki asfaltlarımızı da önümüzdeki senelerde yapacağız. Başbakanımızın da dediği gibi şehirlerde ne varsa köylerimizde de o olacak, mantığı ile vatandaşlarımızı en iyi şekilde huzurlu ve insanca yaşayacakları konuma getirmektir.” dedi.
İl Özel İdaresi tarafından 2016 yılı çerçevesinde Yenice İlçesinin asfalt çalışmalarına başlanıldığını kaydeden Meclis Üyesi Ergün Özgün ise; “Ömerbaşoğlu mevkiinde 2 km asfalt çalışmamız vardı ve bunu da gerçekleştirdik. Bundan sonra da ekiplerimiz Noldullar ve Sipahiler arası bin 800 metre asfalt çalışmasına geçecekler. Özel İdaremiz 2 yıldan bu yana ihale yapmadan kendi asfaltını kendi üretiyor. İnşallah bundan sonra da Özel İdaremiz tarafından köylerimizin yolları yapılacaktır. Ekipman, araç-gereç anlamında da hepsini temin ettik ve çalışmalarımıza da devam ediyoruz. Bizlere destek veren herkese de ayrı ayrı teşekkür ederim.” dedi.


Salı 21.4 ° / -2.7 °
Çarşamba 24.5 ° / 4.7 °
Perşembe 25.8 ° / 7.6 °