İl Genel Meclisi’nde konu KÖYDES

İl Genel Meclisi ekim ayı toplantıları tüm hızıyla sürerken bugün gerçekleştirilen 4. birleşimin konusu KÖYDES ile gerçekleştirilecek olan ve gerçekleştirilen asfalt çalışmaları oldu.

6.10.2022 16:18:00 0
İl Genel Meclisi’nde konu KÖYDES

İl Genel Meclisi ekim ayı 4. Birleşim toplantısı İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Özgür Bülbül, İl Özel İdaresi’nin asfalt programı kapsamında bitüm fiyatların değişiklik göstermesi sebebiyle daha önce KÖYDES’e gelen ödenek ve borçlanma ile kaç kilometre sıcak asfalt planlandığı ve asfalt maliyetinin ilçeler bazında güncel fiyatları ile ilgili İl Genel Meclis Üyelerine sunum eşliğinde ayrıntılı bilgi verdi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü İsmail Aydın ise yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunurken soru cevap şeklinde devam eden toplantının akabinde, Valilik Makamından havale edilen konular ve komisyonlardan gelen raporlar görüşülerek karara bağlandı.

Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi’nin (KÖYDES) 2022 yılı ekim ayı Değerlendirme Toplantısı dün Vali Fuat Gürel Başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda yapılmış ve gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı Muhittin Gürel, İlçe Kaymakamları, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcıları İsmail Kökcü ve Bahattin Eroğlu, ilgili birim müdürleri ile Köylere Hizmet Götürme Birliği personeli katılmıştı.

KÖYDES kapsamında, merkez köy ve ilçelerde yürütülen köy yolları, içme suları ve planlanan projelerin son durumlarının değerlendirildiği toplantıda Vali Fuat Gürel, proje kapsamında gerçekleşen yatırımlar ile yapılması planlanan projeler hakkında detaylı bilgi almıştı.

 


Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °