İlköğretim Okulları Yarıştı

Karabük'te faaliyet gösteren Bizim Radyo Televizyon'u (BRTV) ve AÇI Dershaneleri tarafından düzenlenen 'İlköğretim Okulları Arası Bilgi Yarışması' sonuçlandı.

GÜNCEL 24.02.2012 18:12:56 0
İlköğretim Okulları Yarıştı

4 okulun kıyasıya yarıştığı finalde Karabük Yenişehir ve Safranbolu Mustafa Antepoğlu ilköğretim okulları eşit puanda bitirince yarışma uzatmalara gitti. Yarışmada on ikinci ek soruda eşitlik bozulunca Safranbolu Mustafa Antepoğlu İlköğretim Okulu birinci, Karabük Yenişehir İlköğretim Okulu ikinci oldu. Yarışmada Karabük Toki Cevizkent İlköğretim okulu üçüncü, Safranbolu Emek İlköğretim Okulu dördüncü oldu.
AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Yenişehir Kültür Merkezi'ndeki final yarışmasında yaptığı konuşmada, yarışma sırasında çok heyecanlandığını kıyasıya bir mücadele izlediklerini söyledi.
Bu yarışmayı düzenleyenlere teşekkür eden Şahin, 'İlköğretim okulları arasında dişe diş bir mücadele olduğunu gördük. İlimiz eğitim konusunda gerçekten üst düzeyde, bununla gurur duyuyoruz' dedi.
Dereceye giren okulların kupalarını ve hediyelerini Milletvekili Mehmet Ali Şahin, KBÜ Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal ve Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy tarafından verildi.


Salı 21.4 ° / -2.7 °
Çarşamba 24.5 ° / 4.7 °
Perşembe 25.8 ° / 7.6 °