İşçiler çöpte buldukları Atatürk portresini temizleyip kadın muhtara hediye etti

Kastamonu´nun Daday ilçesinde belediye temizlik işçileri, çöpte buldukları Atatürk portresini temizledikten sonra ilçenin tek kadın muhtarına hediye etti.

GÜNCEL 29.08.2019 16:53:12 0
İşçiler çöpte buldukları Atatürk portresini temizleyip kadın muhtara hediye etti

 

Kastamonu´nun Daday ilçesinde belediyenin temizlik işçileri, çöp kamyonu ile çöp konteynerlerini temizledikleri sırada çöplerin arasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk´e ait bir portre olduğunu fark etti. Atatürk´ün portresini çöpten alan işçiler, temizleyip tamir ettikten sonra muhafaza altına aldı. İşçiler, temizleyip onardıkları portreyi daha sonra ilçenin tek kadın muhtarı olan Merkez Mahallesi Muhtarı Esra Apaydın´a hediye etti. 
Çöplerin arasından aldıkları portreyi hediyeye dönüştürdüklerini belirten temizlik işleri çalışanı Yaşar Çivi, “Arkadaşlarla konteyneri çöp kamyonuna takarken Atatürk´ün resmini fark ettik. Atatürk´ün resmini çöp konteynerine atmışlar. Biz de onu hemen muhafaza altına alıp temizledik. Sonra çöp kamyonunun şoförü olan arkadaşımıza teslim ettik. Daday Merkez Mahallesi Muhtarımız bir bayandı, biz de Atatürk´ün portresini Muhtarımız Esra Apaydın´a hediye ettik” dedi. 
Merkez Mahallesi Muhtarı Esra Apaydın ise hediye için işçilere teşekkür etti. 


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °