Işığın İzinde Safranbolu

Fotoğrafsever Hüseyin Karataş tarafından çekilen ve Safranbolu TSO tarafından Eski Çarşı Cıngıllıoğlu Sanat Galerisi´nde ‘Işığın İzinde Safranbolu´ fotoğraf sergisi açıldı.

GÜNCEL 30.10.2017 20:57:57 0
Işığın İzinde Safranbolu

 

Sergi açılışında konuşan Fotoğrafsever Hüseyin Karataş, konuşmaktan değil yazmaktan yana olduğunu fotoğrafla buluşmasına öğretmen bir arkadaşının ve fotoğrafçılıkla uğraşan kişilerin kendisine verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini sunarak, uzun yıllar mesai arkadaşlığı yaptığı Ahmet Savaş´a verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Karataş, Safranbolu TSO´nun vesilesiyle bu serginin açıldığını ve bu eserlerin görülmesinde öncülük eden Safranbolu TSO´ya teşekkür ederek kendisini yalnız bırakmayan öğrencilerine, arkadaşlarına ve dostlarına teşekkür etti.

Ayrıca Karataş her zaman destekçisi olduklarını ifade ettiği ve dualarıyla onu yalnız bırakmayan eşi ve annesine de teşekkür ederek katılımcıların sergiyi beğenmelerini temenni etti.

Fotoğrafsever Hüseyin Karataş, sergide Safranbolu Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Serkan Özden´e, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muammer Dumaner´e, Safranbolu TSO Yönetimine ve Meclisine fotoğraflarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sergiye ilginin yoğun olduğu görüldü. 

(SOD)


Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °
Perşembe 13.9 ° / 3.5 °