Isınmak için yaktığı soba yangın çıkardı: 1 yaralı

Safranbolu´ya bağlı Navsaklar köyünde tek katlı müstakil ev çıkan yangında küle dönerken, 1 kişi yaralandı.

GÜNCEL 14.12.2020 10:14:40 0
Isınmak için yaktığı soba yangın çıkardı: 1 yaralı


Edinilen bilgiye göre olay, Navsaklar köyü Çay mevkiinde Ahmet Özdemir´e ait evde meydana geldi. Ahmet Özdemir ile birlikte kalan abisi Mehmet Özdemir´in ısınmak için yaktığı sobanın aniden parlaması sonucu yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler tüm evi sardı. Alevlere müdahale etmek isteyen Mehmet Özdemir, elinden yaralandı.

Karabük-Kastamonu karayolunda uygulama noktasında görev yapan polis ve jandarma ekiplerinin alevleri fark etmesi üzerine olay yerine itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin 1 saatlik çalışmasının ardından yangın kontrol altına alınırken, elinden yaralanan Mehmet Özdemir sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırıldı. Bu sırada köylüler ve ev sahibi Ahmet Özdemir evin alt kısmında bulunan tavuk ve kazları alevlerin arasından kurtararak dışarı çıkardı.

Hastanede berberlik yaparak geçimini sağladığı öğrenilen Ahmet Özdemir´in evi çıkan yangında küle dönerken, ekipler olayla ilgili çalışma başlattı.


Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °