İsmail İsa Mustafa Elazığ Yolcusu

Ara transfer döneminde daha önce Ahmet Şahin, Önder Çengel, Rıdvan Şimşek, Mehmet Boztepe, ve Murat Selvi'yi renklerine bağlayan Elazığspor, son olarak Karabükspor'un Türk asıllı Bulgar futbolcusu İsmail İsa Mustafa'yla da pre

GÜNCEL 28.01.2012 23:47:30 0
İsmail İsa Mustafa Elazığ Yolcusu
Gol yollarında alternatif isim arayan ve uzun süredir Galatasaraylı Mehmet Batdal ile Karabükspor'un Türk asıllı Bulgar futbolcusu İsmail İsa Mustafa'yla temasta olan Bordo-beyazlı yönetim, Galatasaraylı Mehmet Batdal'ın Bank Asya 1. Lig'de oynamayı tercih etmemesi üzerine Bulgar futbolcu İsmail İsa Mustafa'yla anlaşmaya vardı. Prensipte anlaşmaya varılan İsmail İsa, bugün menajeriyle birlikte Elazığspor Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk'le Ankara'da bir araya gelecek ve resmi sözleşme imzalanacak.
Öte yandan Elazığspor'un transfer listesinde bulunan Galatasaraylı Mehmet Batdal ise kulübünde kalmak isteyince bu transferden vazgeçildi. Bordo-beyazlı yönetim, Galatasaray'la her konuda anlaşmaya varmasına karşın genç futbolcuyu ikna edemedi. Bank Asya 1. Lig'de forma giymek istemediğini Elazığspor yönetimine ileten genç futbolcu, sezonu Galatasaray'da tamamlamak istediğini bildirdi.

Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °