İstanbul B.Belediyespor Hazırlıkları Kar Altında Başladı

Karabükspor istanbul büyükşehir belediyespor maçı hazırlıklarına kar altında başladı.Karabükspor teknik direktörü bülent korkmaz: 'mental ve düşünce anlamında konsantrasyon olursak kazanabiliriz'

GÜNCEL 30.01.2012 16:15:06 0
İstanbul B.Belediyespor Hazırlıkları Kar Altında Başladı

Kardemir D.Ç Karabükspor teknik direktörü Bülent Korkmaz, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında mental ve düşünce anlamında iyi konsantre oldukları takdirde kazanabileceklerini söyledi.
Süper Toto Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Çarşamba günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Kardemir D.Ç. Karabükspor, teknik direktör Bülent Korkmaz nezaretinde kar yağışı altında çalışmalarına başladı. İdman öncesi gazetecilere açıklama yapan teknik direktör Bülent Korkmaz, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un hücümsal anlamda çok etkili olabilen bir takım olduğunu söyledi.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un açık alan bulduğu zaman o açık alanı çok iyi değerlendirebilen bir takım olduğunu da belirten Korkmaz, 'Hücumsal gücü çok üst seviyede olan bir takım. Anacak maçların hafta içi ve hafta sonu olması hem bizde hem onlarda fiziksel düşüş olacaktır. Bu kadar yoğun tempoya süper lig alışık değil. Bu maça mental ve düşünce anlamında konsantrasyon olarak çok üst düzeyde hazırlanmamız lazım. Bugünden itibaren de bu maça bu şekilde hazırlanıyoruz' dedi.
Korkmaz, takım olarak en büyük sıkıntılarının da deplasmandan puan alamamak olduğunu da söyleyerek, 'Deplasmanda çok çabuk teslim oluyoruz. Açıkçası İlk defa dün mağlup durumdayken maçı kazandık. Bu demek ki, iyiye bir gidişatın göstergesidir. Takımın en büyük sıkıntısı deplasmanda puan kazanamaması. Mental anlamda üst seviyede konsantre olursak ilk defa bu maçtan puan çıkarabiliriz. Eğer bunu başarabilirsek devamı gelir' açıklamasında bulundu.
Diğer yandan kaleci Orkun takımla birlikte çalışmalara başlarken, Anıl ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Sakatlığı süren Erkan'ın Perşembe günden itibaren çalışmalara başlayacağı Deumi'nin ise fizik tedavisinin devam ettiği öğrenildi.


Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °
Salı 21.4 ° / -2.7 °