İtfaiye Müdürlüğünden Off Road Gözetmenlerine Uygulamalı Eğitim

27 – 28 Ekimde Karabük üniversitesinde gerçekleştirilecek olan Türkiye Off Road Şampiyonası 6. Yarış Karabük´e hazırlanan Otomobil Sporları Gözcü ve Gözetmenlere Safranbolu Belediyesi itfaiye Müdürlüğü yeni binasında teorik ve prat

GÜNCEL 22.10.2018 15:27:54 0
İtfaiye Müdürlüğünden Off Road Gözetmenlerine Uygulamalı Eğitim

 

Yıl içerisinde kamu kurumları ve okullar gibi daha pek çok alana çeşitli eğitimler veren Safranbolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü yeni itfaiye binası toplantı salonunda ilk eğitimini Off Road gözcü ve gözetmenlerine verdi. 

Safranbolu Belediyesi İtfaiye Müdür Vekili Mehmet Gökçü tarafından verilen eğitime katılan gözcü ve gözetmenlere önce slayt eşliğinde yangına ilk müdahale yandın anında yapılması gerekenlerle ilgili bilgiler verilirken, daha sonra ise dışarıda yangın tüpünün kullanımı pratik olarak gösterildi.

İtfaiye Hizmet binasına hayran kaldıklarını ifade eden Gözcü ve Gözetmenler, ilgi ve alakalarından dolayı başta Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer olmak üzere tüm itfaiye personeline teşekkür ediyoruz. Burada aldığımız bilgiler doğrultusunda Şampiyonada olası yangınlara nasıl müdahale edileceğini öğrendik” diyerek görüşlerini ifade ettiler.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer ise; “ Safranbolu ve çevre ilçe ve köylerde çıkan yangın gibi olaylara çok kısa sürede müdahale eden, arama kurtarma çalışmalarında AFAD gibi kurumlara destek veren Safranbolu İtfaiye Müdürlüğümüz belirli periyotlar halinde eğitim ve seminerler de vermekte” dedi.

Müdürlüğün deneyimli personeli ve çok daha modern yeni binası ile olası kötü durumlara karşı her an hazır olduğunu kaydeden Ürkmezer; “Türkiye Off Road Şampiyonası 6. Yarış Karabük´te yarışacak olan tüm pilotlara kazasız bir şampiyona diliyor, müdürlüğümüz personeline kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

 


Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °
Pazartesi 22.3 ° / 3 °