İYİ Parti Aday Adaylarını Tanıttı

Karabük İYİ Parti Milletvekili Aday Adayları tanıtım programı Tüccarlar İş Merkezi İlkadım Düğün Salonu´nda yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda konuşmaya ilk olarak İYİ Parti Karabük İl Başkanı Ero

GÜNCEL 12.05.2018 17:54:33 0
İYİ Parti Aday Adaylarını Tanıttı

 

İYİ Parti Karabük İl Başkanı Erol Serin, “ Tamam artık. Diyor ki metal yorgunluğu var, teşkilatlarımız çalışmıyor. Seçmen yoruldu. Seçmen oy vermekten yoruldu. Kendilerinin bu ülkeyi yönetemeyecekleri ortaya çıkmıştır. Benzin 6 lira, dolar almış başını gidiyor. Sayın Cumhurbaşkanımız asgari ücret üzerinden konuşuyordu. Onun laflarını soruyorum. 5 kişilik aile sabah 5 çay 5 simit 10 TL yapar. Öğlen 10 TL, akşam 10 TL. 1 simit 1 çayla doyarsanız hadi 2 çay 2 simit diyelim. 30 günde 1800 TL asgari ücret 1600 TL. Bu millet geçinemiyor. Emekli arkadaşlarım bugün hala 1030 TL, 850 TL alan var. Bir arkadaş mesaj yazıyor 860 TL bağladılar diyor. Siyasi partiler ülke yönetimlerine taliptir, vatandaşın refah düzeyini yükseltmek için vardır, birilerini zengin etmek için değil. Yaptığınız hırsızlıkların hesabını soracağız. Gemiciklerin hesabı yok. Türkiye bütçesinin yüzde 50´si rüşvet ve israfa gidiyor. Bunları önleyelim asgari ücret emekli maaşı 3 binden aşağı olmaz. Muhalefet asgari ücret 1400 1600 olsun dedi, dediler ki Türkiye batar o dönemki muhalefet taşerona kadro diyorlardı verilmez diyorlardı, emekliye bayramlarda ikramiye denildi olmaz diyorlardı. 1 Kasım´da asgari ücret 1600 e çıktı, ülke mi battı? Sarayın masraflarını kısın sarayda 12 tane uçak yüzlerce otomobil. Sarayı kaldırın, oranın giderleri bizim emeklimize 500 TL ek ödeme sağlar. Bir vatandaşımız demin 2 elektrik borcu yüzünden elektriğimi kestiler dedi. Siz hani fakir fukaranın hakkını korumak için vardınız. Ülkenin 25 milyon civarı açlık sınırında yaşıyor. 20 milyon civarındaki insanlar zoru zoruna devam ediyor ama Türkiye´de bir kesim var ki iktidarın yandaşları, yöneticileri, müteahhitleri lüks içerisinde bu yüzde 10´luk kesim bütçenin yüzde 80´ini yiyor. Yazıklar olsun. Fakir fukaraya geldi mi yok diyorsunuz.” dedi.

Karabük´ün en ücra köşelerinde her eve gireceklerini ifade eden İYİ Parti Karabük İl Başkanı Serin, “Girmediğimiz ulaşamadığımız el, çalmadığımız kapı kalmayacak Allah nasip ederse.” dedi.

“1 Nisan şakası yaptı bu parti. Gidenler görmüşlerdir. Askerliğim öncesinden siyasetin içerisindeyim alnımız ak, başımız dik. Çünkü bizim kadrolarımızda hırsız yok, şerefsiz yok. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener orada şaka yaptı. Kongre yapıyorum dedi. 1 Nisan´da Ankara´nın girişleri 31 Mart´tan itibaren yollar kapandı. Bir şeyi de gördük bütün bayraklı arabalar Ankara´ya vardığınızda 123 bin kişi orada kongre yaptık o kongre şuan ki iktidarı korkuttu. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener çok büyük bir şaka yaptı. İYİ Parti kadınlar hareketi. Bizim için yaşam tarzı ne olursa olsun düşüncesi ne olursa olsun insanlarımızı Cumhuriyet ilkeleri etrafında buluşturmak. İYİ Parti´nin üyesi, genci, yöneticisi bu ilk seçimlerde Türkiye´de 1. Parti olacak. Ya olacak, ya olacak. Başka yolu yok.

İYİ Parti Karabük İl Başkanı Erol Serin, bütün aday adaylarına eşit mesafede olduğunu ve teşkilatların aday adaylarının emrinde olduğunu belirterek konuşmasını bitirirken milletvekili aday adayları kendilerini tanıtarak vaatlerini sıraladılar.


Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °
Salı 21.4 ° / -2.7 °
Çarşamba 24.5 ° / 4.7 °