İyi Parti İl Başkanı Serin´den Basın Toplantısı

İyi Parti Karabük İl Başkanı Erol Serin yeni taşındıkları İl binasında basın toplantısı düzenledi. Yapılan toplantıya Karabük İlçe Başkanları ve birçok partili katıldı.

GÜNCEL 26.09.2020 17:25:05 0
İyi Parti İl Başkanı Serin´den Basın Toplantısı

 

Başkan Serin İYİ Parti´nin Karabük´te birinci parti olacağını bununla ilgili çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el kalmayacak.  Geçtiğimiz günlerde yapılan büyük kurultayda Genel Başkanımızı ziyaret ederek kendisini Karabük´e davet ettim.  En kısa zamanda Sayın Genel Başkanımız Karabük´e gelecek” dedi.

Karabük´deki sıkıntılardan bahseden Serin “ilimizdeki hava kirliliğin problemi çözülmüş değil sağlıkla ilgili olduğu için bu sıkıntıyı ön planda tutuyoruz. Kardemir ve Marzing ‘in çevre kirliliği konusunda alması gereken tedbirlerinin bir an önce alınıp bu sıkıntının çözülmesini bekliyoruz.”dedi

Başkan Serin Karabük ve İlçelerindeki sıkıntılarla ilgili de bilgiler verdi. Daha sonra konuşmasında “Millet İttifakı  içinde Karabük´te ve Safranbolu´da herhangi bir sorun olmadığını. Biz ülkemizin ilk seçimlerde fabrika ayarlarına dönmesi, güçlendirilmiş parlamenter sistemin hayata geçmesi için çabalıyoruz.”dedi.


Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °