İYİ Parti Mardin il Başkanı Süleyman AKAR´dan falcılık yapan bazı anket firmalarına tepki.

İYİ Parti´nin yapılacak ilk seçimde çok az oy alacak veya oy oranı düştü diyerek adeta falcılık yapan taraflı anket firmalarına tepki gösterdi.

GÜNCEL 20.11.2019 16:10:34 0
İYİ Parti Mardin il Başkanı Süleyman AKAR´dan  falcılık yapan bazı anket firmalarına tepki.

 

İYİPARTİ nin Ülke düzeyinde gösterdiği azmini ve oluşturduğu heyecanı, milletimizin partimize olan tevecühünü görmezden gelerek Falcılık yapmakta, gayptan haber verir gibi gerçekler ile hiç örtüşmeyen tavır ile manipule edilmiş rakamlarla gölgelemeye çalışmaktadırlar.
Milletimizin; Ülke gerçekleri karşısında kime inanacağını, kime güveneceğini gayet İYİ bilmekte, bu tarz haberlere ve gerçekler ile alakası olmayan girişimlere pirim vermemektedir.

Anket firmalarına bir tavsiyede bulunan AKAR;
Türkiyenin güncel ve acil konularında Milletimizi bilinçlendirecek ve aydınlatacak şekilde Saha Çalışmalarını Tarafsız ve objektif olarak yapmaları, Milletimizin yararına olacağı gibi Ülkemizin geleceğine ışık olacaktır.

İYİ PARTİ olarak sahadayız ve gerçekleri net olarak görüyoruz. İYİ Parti, Türkiyenin 18 Yıldır Beklediği ve Özlemini duyduğu MERKEZ parti olarak yapılacak ilk ERKEN SEÇİM de, Milletimizin teveccühüne mazhar olacak ve İktidara yürüyecektir.Milletimize saygı ile arz ederim.


Perşembe 23.8 ° / 6.7 °
Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °