İYİ Parti´de tek seçenek Meral Akşener

İYİ Parti´nin önde gelen isimleri Meral Akşener´den başka çıkışın olmadığını ifade ettiler.

GÜNCEL 23.07.2018 16:48:34 0
İYİ Parti´de tek seçenek Meral Akşener

 

İYİ Parti Genel Muhasibi Hayrettin Nuhoğlu resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İYİ Parti Çalıştayı tamamlandı. Kapanış konuşmasını yapan Genel Bşk. Meral Akşener tüzüğün 37/3. maddesi gereğince olağanüstü kurultay kararını açıkladı. Biz de tüzüğün 42/5. maddesi gereğince bütün delegelerle Meral Akşener´i tek aday göstererek yeniden Genel Başkan seçeceğiz.” dedi.

İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sayın Genel Başkanımız @meral_aksener her ne kadar aday olmayacağına dair bir twiet atmış olsa da biz kendisinin aday olması noktasında @iyiparti ailesi olarak sonuna kadar mücadele vereceğiz. Türkiye´nin ve Türk siyasetinin kendisine ihtiyacı var.” ifadelerine yer verdi.

İYİ Parti Strateji, İletişim, Propaganda ve Tanıtımlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ ise yaptığı paylaşımda, “Sayın Meral Akşener IYİ Partı genel başkanıdır ve önümüzdeki kongreden de genel başkan olarak çıkacaktır. Öte yandan Sayın Akşener´in kongre kararı parti içi demokrasi konusunda diğer partilere örnek olmalıdır.” ifadelerini kullandı.


Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °