İYİ Parti´den anlamlı ve görkemli iftar

İYİ Parti Safranbolu İlçe Başkanlığı tarafından mübarek Kadir Gecesi akşamı düzenlenen iftar programı geniş katılımla gerçekleşti.

GÜNCEL 11.06.2018 16:44:57 0
İYİ Parti´den anlamlı ve görkemli iftar

Safranbolu Perşembe Pazarı´nda düzenlenen iftar programına halkın ilgisinin yoğun olduğu ve görkemli bir program olduğu gözlerden kaçmazken iftar programına İYİ Parti Mahalli İdarelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı, eski Safranbolu Kaymakamı ve eski Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen de katıldı.

Programda konuşan İYİ Parti Safranbolu İlçe Başkanı Sebahattin Uzun, iftar programına katılanlara teşekkür ederek “Cesurlar olarak hareketi başlattık sizler de bize destek verdiniz.” dedi.

İYİ Parti Karabük İl Başkanı Erol Serin ise, “İnşallah olacak, artık tamam, vakit tamam. Safranbolu başta olmak üzere Karabük kararını verdi. Bayramın 2. Günü Karabük´ü 3 Nisan kutlaması gibi mutlu ve güçlü görmek istiyoruz.” dedi.

Adaylarında geniş kitleye hitap ettiği iftar programında ilk olarak kürsüye İYİ Parti 3. Sıra Karabük Milletvekili Adayı Tenzile Çelik gelerek, “İYİ Parti olarak biz yola çıktık. Görüyorum ki çok büyük bir aile olmuşuz. İnşallah başaracağız, başaracağız, başaracağız.” dedi.

“Çocuğumuzun çoluğumuzun torunlarımızın geleceğini karanlık gördüğüm için çıktım”

İYİ Parti 2. Sıra Karabük Milletvekili Adayı Hakkı Özdek gelecek nesillerin geleceğini karanlık gördüğü için siyasete tekrar geri döndüğünü ifade ederek, “24 Haziran seçimlerinde ya demokrasiye, demokratik değerlerimize sahip çıkacağız ya da tek adam rejimine merhaba diyeceğiz. 16 yıldır ülkemizi idare eden AKP iktidarı bugün geldiğimiz noktada ülkeyi uçurumun kenarına getirmiş durumdadır. Tüm değerlerimiz alt üst olmuş, ekonomi bitmiş, eğitim bitmiş, tarım ve hayvancılık bitmiş, hukuk bitmiş, devletimizin ne kadar değeri varsa hepsi yerle bir olmuş ve ülkemiz büyük bir kaopsun içerisine iteklenmiş bulunmaktadır. Bu değerlere yeniden sahip çıkmak ve devletimizin dengelerini tekrar oturtmak için el birliğiyle çalışacağız. Ülkemizin geldiği konumu anlatalım. Ben bu yaşta bu işe gönül koydum. Niçin çıktım? Çocuğumuzun çoluğumuzun torunlarımızın geleceğini karanlık gördüğüm için çıktım.” dedi.

İYİ Parti 1. Sıra Karabük Milletvekili Adayı Dursun Altıparmak, “Sizler kararınızı vermişsiniz. Sizler tamam demişsiniz. Bu tamamın neticesi. 24 Haziran akşamı önemli olan Cumhurbaşkanı Sayın Meral Akşener´i bu ülkenin ilk kadın Cumhurbaşkanı olarak seçmek ve seçtirmek. Bunu ortaya koymak lazım.” diyerek katılımcıları bayramın 2. günü gerçekleşecek olan mitinge davet etti.


Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °