İYİ Parti´den “Değerlerimizi Anma, Dayanışma ve Değerlendirme” Programı

İYİ Parti Karabük İl Başkanlığı tarafından ´Değerlerimizi Anma, Dayanışma ve Değerlendirme´ programı İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Ayhan Bölükbaşı´nın katılımıyla gerçekleşti.

GÜNCEL 18.11.2019 18:19:04 0
İYİ Parti´den “Değerlerimizi Anma, Dayanışma ve Değerlendirme” Programı

 

Düzenlenen programda konuşan İYİ Parti Karabük İl Başkanı Dursun Doğan parti kuruluşunda yaşanılanlardan bahsederek, “Bu dava Ülkenin, milletin kendi kendini içinden çıkardığı bir davadır. İyiler hareketidir. Cesaretliler hareketidir. Cesurlar hareketidir. Bu hareketin lideri de Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendidir. Bu partinin kurdurulmaması için herkes elinden geleni yaptı ama milletimiz ‘Bana yeni bir lider, yeni bir vizyon, yeni bir lider lazım´ dedi ve bu İYİ Parti´yi cesur insanlar böyle oluşturdu böyle kurdu. Partimizi oluştururken liyakat, ahlak, dürüstlük, cesaret bunlar bizim ön planda tuttuklarımızdandı.” dedi.

/resimler/2019-11/18/1825103471614.jpg“Delege sistemine geçmiş bulunmaktayız.”

İYİ Parti Karabük İl Başkanı Dursun Doğan, “Şu anda il bazında bine yakın üye sayımız oluştu. Bundan sonra Allah izin verirse delege seçimleriyle il başkanları, ilçe başkanları seçeceğiz. İl Teşkilat binamızda şu anda oluşmuş 300´ün üzerinde yeni üyemiz var. Allah´a hamd olsun. Biz Karabük ve Safranbolu´da ciddi bir ivmeyi yakaladık ama Yenice´de Eskipazar´da Eflani´de de inşallah bunu ilerleyen günlerde seçimlere kadar çok fazlasıyla yakalayacağımıza inanıyorum.” dedi.

İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Ayhan Bölükbaşı, “ Bugün bu ülkeyi ekonomik anlamda bir sendikada, asayişte adeta savrulmuş durumda ama özellikle ekonomide mutfak yanıyor, tencere yanıyor. Bu duruma bu ülkeyi hiç bir önünde engel olmayan tek başına ülkeyi yöneten  bu iktidar getirdi. Şu bir buçuk yılda iyi giden bir tane şeyi bana söyleyebilir misiniz. Bakırköy´de 3 tane yavru ailesiyle beraber canına kıydı geçen hafta Antalya, İstanbul´da 8 can yine canına kıydı. Bu insanlar keyiflerinden canlarına kıymadı. Aile reisi olan kişi çocukların ben canlarına kıyacam bende sonra çocuklarının geleceğe umudu yok aileleri sıkıntı yaşamasınlar diye onlarında canına kast etti. Türkiye´de yarınla alakalı umutlar yok edildi. Bunlar bilindikler. O yüzden bu hükumet sistemi bu Ülkeye bir şey getirmediği gibi 1 buçuk yıllık süreçte net oldu ve Sayın Genel başkanımızın her kurul toplantısında, medya önünde güçlendirilmiş parlamenter sisteme dönülmesi lazım, dönülmesi mecbur, dönülmesi mahkum. Mutfak yanıyor tencere yanıyor bu hükumet sisteminde bunun müsebbibi. Bu millet bu seçime mevcut bu ülkeyi 17 yıldır 18 yıldır yerel yönetimlerde ve  genel yönetimlerde yöneten bu iktidarı gözden çıkarmıştır. Bu iktidarın yerine gelecek olan parti çok iddialı söylüyorum İYİ Partidir.” dedi.

/resimler/2019-11/18/1825438941034.jpgPartinin gelişmesiyle ilgili bilgilerde veren İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Ayhan Bölükbaşı, “İnsanlara ulaştığımızda iyi partiden geliyoruz ben il başkanıyım,ben ilçe başkanıyım, ben il yöneticiyim, ilçe yöneticisiyim dediğinizde insanların yüzünde size karşı farklı bir tebessümü net görüyorsunuz işte biz bu tebessümü ortaya koyan insanlara gelin kardeşlerim bu partinin mensubu üyesi olun bu partiye bu bağlamda hizmet edin. Halkın içerisinde olacağız. Genel Başkanımızın bize vermiş olduğu talimat şu Mart sonu Nisan Başına kadar üye sayımızı 400 binin üzerine çıkartmak hedefi ortaya koydu çıkartmaya mecburuz. 400 binin üzerine çıkaracağımızdan hiç şüphem yok.” dedi.

İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ayhan Bölükbaşı, geçmiş dönem İl Başkanları Erol Serin ile Mehmet Aksoy´a teşekkür belgesi taktim etti.

Dua ve hatıra fotoğrafının çekilmesiyle program sona erdi.


Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °
Pazartesi 22.3 ° / 3 °