İYİ Parti´den Karabük Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

İYİ Parti İl Başkanı Dursun Altıparmak ve beraberinde İl yönetim kurulu üyeleri ile ilçe teşkilat yöneticileri Karabük Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

GÜNCEL 24.01.2018 19:01:39 0
İYİ Parti´den Karabük Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

 

Karabük Gazeteciler Cemiyetinin Lokalinde gerçekleşen ziyarette konuşan Cemiyet Başkanı Metin Kaya, Altıparmak ve Yönetimine  ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.

İYİ Parti İL Başkanı Dursun Altıparmak ise yaptığı değerlendirmede; Parti çalışmaları ile ilgili bilgi vererek; Basının önemine vurgu yaptı. Basın özgürlüğünden de bahseden Başkan Altıparmak; Sınır ötesine başlatılan Zeytin Dalı Operasyonuna da destek vererek, “Şehit olan Askerlerimize de Allah´tan Rahmet   yakınlarına Başsağlığı diliyorum. İnşallah bu terör belasından bir an önce kurtuluruz. Ülkemiz bilindiği gibi 15 Temmuz gibi hain bir darbe sürecinden geçti. Ülkemizin başında  bu hain FETÖ´cüler olmasaydı  bu PKK denen hainlerin kökü daha önce kazınırdı. İnşallah bu operasyonla bunların kökü kazınacak” dedi.

İYİ Parti´ye toplumun tüm kesimlerinden destek verildiğinin altını çizen Başkan Altıparmak; “Vatandaşlarımız artık Alternatifimiz yok başka kime oy vereceğiz laflarını söylemiyorlar. Partimizin durumu kurulduğu tarih olan 25 Ekim 2017´den on puan daha üstünde  Parti olarak kavga dili kullanmayacağız, ayrıştırıcı  değil, birleştirici olacağız toplumun tüm kesimini kucaklayacağız” dedi.

Yapılan tüm baskılara rağmen üye sayılarının arttığını da ifade eden Başkan Altıparmak; “Üye sayımız 800´ü geçmiş durumda parti listelerimizi oluştururken baskılardan dolayı bir çok defa listeleri değiştirdiğimiz oldu, hatta bizlere yer dahi vermediler. Ama buna rağmen halkımızın bize olan teveccühünü engelleyemiyorlar. Karabük´te hedefimiz en az beş Belediye ve birinci parti olmak” dedi.

İYİ Parti Karabük İl Başkanı Dursun Altıparmak çalınmadık kapı, dolaşmadık sokak, sıkmadık el bırakmayacaklarını  da söyleyerek, teşkilatlanmalarını tamamladıklarını Şubat ayının ilk haftasında 3-4 Şubat tarihlerinde ilçe kongrelerini tamamlayacaklarını söyledi.


Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °