Kahraman Astsubay Halisdemir´in Aksakallı´dan vur emrini aldığı an

Ankara Gölbaşı´ndaki Özel Kuvvetler Komutanlığını (ÖKK) ele geçirmek isteyen darbeci general Semih Terzi´yi vurarak darbe girişiminin seyrini değiştiren Astsubay Ömer Halisdemir´in yeni görüntüleri ortaya çıktı.

GÜNCEL 19.02.2018 23:52:37 0
Kahraman Astsubay Halisdemir´in Aksakallı´dan vur emrini aldığı an

 

Halisdemir´in dönemin Özel Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı´dan vur emrini aldığı an ve darbeci Terzi´nin vurulduktan sonra taşınma anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Ankara Gölbaşı´ndaki Özel Kuvvetler Komutanlığını ele geçirmek isteyen darbeci general Semih Terzi´yi vurarak darbe girişiminin seyrini değiştiren Astsubay Ömer Halisdemir´in şehit edilmesine ilişkin 18 sanık hakkında açılan davanın 12. celsesi görüldü. Ankara 14. Ağır Ceza Mahkemesi´nde görülen davanın bilirkişi raporuna o gece yaşanan görüntüler de girdi. Kamera kayıtlarına Halisdemir´in Aksakallı´dan 'darbeci Terzi´yi vur' emrini aldığı telefon görüşmesi yansıdı. Telefonla konuşmasından bir müddet sonra dışarıya çıkan Halisdemir, darbeci Terzi´yi gözünü kırpmadan vurdu. Bu anlardan bir müddet sonra darbe sanığı askerlerin Terzi´yi içeriye taşıdıkları, bir müddet sonra da dışarıya çıkardıkları görüldü. 


Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °