KALDIRIM YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Ankara Caddesi ve İstasyon Caddesinde eski kaldırımların sökülmesiyle birlikte baskı beton kaldırım yenileme çalışmaları hızla devam ediyor

GÜNCEL 22.08.2016 19:32:26 0
KALDIRIM YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

Kaldırımları daha güvenli bir yapıya kavuşturmak için harekete geçen Karabük Belediyesi, baskı beton kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Ankara Caddesinde ve İstasyon Caddesinde vatandaşların takılıp düşmelerine ya da yağmur sularının üzerlerine çamur sıçramasına neden olan kaldırım taşlarının tamamının sökülüp yerine baskı beton yapılıyor.
Belediye Başkanı Rafet Vergili konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Ankara Caddesindeki kaldırım taşlarının sökülmesi ve beton atılması 2 hafta içinde bitecek. Her gün vatandaşlardan yürürken su sıçradı, takıldık düştük gibi sürekli şikayetler gelirdi. Benim bu kaldırımları yapmamın sebebi oradaki esnafların ve vatandaşların rahatı için. Vatandaşların kullanacağı kaldırımlar dükkan olarak kullanılmamalı. Kaldırım çalışmaları bittikten sonra dükkan sahiplerinin kaldırımlara bırakılan ürünlerle ilgili düzenlemeler yapacağız. Buralarda iş makinesiyle çalışamazsınız. Tuğlaları elle toplattırıp ve oradaki toprağını elle alacaksınız dedik. Çalışmaların uzamasının sebebi bu. Yoksa ben orayı 1 haftada da bitirirdim” dedi.


Perşembe 23.8 ° / 6.7 °
Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °