KALPAR: 'HEDEFİMİZ PTT 1. LİG´DE MİSAFİR OLARAK KALMAK'

PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, birinci etap kamp çalışmalarını Bolu´nun Gerede ilçesinde sürdürüyor

SPOR 6.07.2015 19:38:33 0
KALPAR:

Karabükspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, hedeflerinin bu sezon PTT 1. Lig´de misafir olarak kalıp Süper Lig´e çıkmak olduğunu söyledi.
Yeni sezonun hazırlıklarını Gerede Esentepe´de günde çift idman yaparak sürdüren Kardemir Karabükspor´un, Şanlıurfaspor´dan transfer ettiği Simon Zenke ve Gökhan Alsan ile Giresunspor´dan aldığı İsmail Dinler de kampa katıldı.
Kırmızı-mavili ekibin teknik direktörü Hüseyin Kalpar, ilk ve ikinci kamp dönemini ne kadar iyi geçirirlerse sezona da öyle başlayacaklarını vurguladı.

“İNCE ELEYİP SIK DOKUYORUZ”
Süper Lig´den bu sezon düşen Kardemir Karabükspor´un PTT 1. Lig´de misafir olarak kalacağını ve bu bilinçle lige hazırlandıklarını kaydeden Kalpar, “Bütün hedefimizi yeniden Süper Lig´e çıkmak. İnşallah bunu bu sene tekrar başarırız. Geçen seneki takımdan çok kalan oyuncularımız yok ve sıfırdan bir takım kurmuş durumdayız. Bu kolay değil ama kolay olmayan şeyi kolaylaştıracağız. Karabükspor´a faydalı olabilecek oyuncuları tercih etmeye çalışıyoruz. Bunun için de çok ince eleyip sık dokuyoruz. İyi oyuncular kazandırmaya çalışıyoruz. Bu ligde faydalı olabilecek oyuncuları tercih ediyoruz. İnanıyorum ki almış ve alacak olduğumuz oyuncular bize faydalı olacaktır. Süper Lig´e çıkmak adına çok büyük bir emek sarf ederek başarı elde edeceklerdir. Ben bu inanç içerisindeyim. İnşallah bunu gerçekleştiririz' dedi.

“EKİP RUHUNU OLUŞTURURSAK BAŞARI GELİR”
PTT 1. Lig´de maçların daha zor ve çekişmeli olduğunu kaydeden Hüseyin Kalpar, “1. Lig´in kalitesi farklı, Süper Lig´in kalitesi farklı. Biz burada nasıl başarılı olabiliriz çalışması içindeyiz. İnanıyorum ki, Süper Lig´e tekrar çıkarız. Bu başarıyı yakalarsak burada da herkesin emeği olacak. Çok iyi oyunculardan oluşan bir takımın kurulmasıyla başarılı olmayabilir. İyi bir ekip ruhunu oluşturursan iyi bir takımdaşlığı ortaya koyarsan başarı geliyor. Çalıştığım takımlarda bunu yaptım ve başarılı olduğum dönemler hep böyle oldu. Burada da bunu yapmaya çalışacağım” ifadelerini kullandı.

“5 YABANCI OYUNCU ALACAĞIZ”
Transfer çalışmaları kapsamında ‘Benim açımdan olmazsa olmaz yoktur ve isim önemli değildir´ diyen Kalpar, “Bu takıma faydalı olacak isimler tercih etmeye çalışıyoruz. İsmi çok büyüktür ama vereceği tartışılır. Bu tür oyuncuları tercih etmiyoruz. Çok önemli isimler çok faydalı olur veya çok para verip aldığın oyuncular çok faydalı olur düşüncesi içerisinde hiç olmadım. Önemli olan takıma faydalı olabilecek oyunculardır. İsmi çok büyüktür ama vereceği tartışılır. Bu tür oyuncuları tercih etmiyoruz. Süper Lig kadrosundan hiçbir yabancı oyuncumuz takımda kalmayacak. 5 yeni yabancı oyuncuyla yolumuza devam edeceğiz' diye konuştu.


Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °
Pazartesi 22.3 ° / 3 °