KANYON KÖPRÜ PROJESİ DEVAM EDİYOR

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili´nin yeni dönem projeleri arasında yer alan ve Safranbolu ile Karabük´ü birleştirecek olan Kanyon Park projesi kapsamında köprü yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

GÜNCEL 18.01.2016 12:15:34 0
KANYON KÖPRÜ PROJESİ DEVAM EDİYOR

Başkan Vergili, Kanyon Park Projesi´ni çok önemsediklerini belirterek, 'Safranbolu´dan gelirken Kireç Kuyusu mevkisinden bakarak bu kanyonu nasıl güzelleştireceğimi düşündüm. Belediyeye gittiğimde Bulak Deresi kanyonunun imar durumunu inceledim ve orada bir hazine arazisinin olduğunu görünce hemen o araziyi alma işine girişip orayı belediye olarak aldık. Artık gençlerimizin spor yapabilecekleri, birlikte eğlenebilecekleri, her şeyden en önemlisi birlikte kaynaşabilecekleri bir cazibe merkezi olacak. Burası sadece Karabük halkına değil çevremizdeki il ve ilçelere de hitap edecek” dedi.
Kanyon Köprü Projesi´nin haziran ayında bitirilmesinin hedeflendiğini de vurgulayan Vergili, projede her yaş grubunun yararlanabileceği, gençlerin her türlü sporu yapabilecekleri alanların yer aldığını sözlerine ekledi.


Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °