KARABÜK ÜLKÜ OCAKLARI TÜRKMENLERİN YANINDA

Karabük Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat İsmail Taş, “Türkmen Dağı´ndaki Mücahitlerimiz Orayı Terk Etmeyerek ´Burası Çanakkale, Çanakkale Geçilmez´ Nidaları İle Orada Zalime Karşı Duruyorsa Bizde Zalimin Karşısında Mazlumun Yan

GÜNCEL 27.11.2015 17:42:07 0
KARABÜK ÜLKÜ OCAKLARI TÜRKMENLERİN YANINDA

“Türkmen Dağında direnen kardeşlerimize Yüce Allah´tan muvaffak olmalarını diliyor, şehit düşen kardeşlerimize rahmet diliyorum.” diyen Taş, “Türkmen Dağı´ndaki mücahitlerimiz orayı terk etmeyerek ´Burası Çanakkale, Çanakkale Geçilmez´ nidaları ile orada zalime karşı duruyorsa bizde zalimin karşısında mazlumun yanındayız. Türkmen kardeşlerimiz yalnız değildir ve yalnız kalmayacaklardır. Onların verdikleri mücadele döktükleri kan kutsaldır. Onlar vatanı için toprağı için öyle bir mücadele veriyorlar ki bu mücadele tüm Türklere özünü hatırlatmaya yetiyor. Bizim Kutlu davamızın savaşı, mücadelesi orada veriliyor ve bu mücadele bizim, Türk´ün, Müslüman´ın mücadelesidir. Bu mücadele zalime karşı mazlumun mücadelesidir, bu mücadelenin sonucu bize dünyanın ne hale geldiğini gösterecek ya güçlü kazanacak ya haklı kazanacaktır. Ama ne olursa olsun haklının kazanması için elimizden geleni yapacak gövdemizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğiz. Öncelikle ´Ülkücüler´ olarak Türk´e karşı sorumluluğumuzun bilincinde olduğumuzu belirtmek isterim. Her zaman Türk´e, mazluma, garibe, düşmüşe bir halzeval gelse o zalimin karşısında olan bir hareketin mensubu olarak konuşuyorum ki; Bayır - Bucak Türkmenlerinin de yanında, arkasında olacağımızı hiçbir zaman yalnız kalmayacaklarını gerekli her yardımın yapıldığını ve yapılacağını bilmenizi isterim. Bu destek hafta sonu Hürriyet Caddesinde ve 100. Yıl Mahallesinde açılacak Türkmenlere yardım standı ve yürüyüş desteği ile sınırlı kalmayacak gereken neyse o yapılacaktır. Sizi temin ederim ki gerek olan Türkmen Dağı´na gidilmesi ise oraya da gidilecek ve oradan da Allah´ın izni ile muzaffer olarak dönülecektir. Biz Türk adı geçtiği her yerdeyiz. Şu bilinmelidir ki Firevunun karşısında olmak yetmez, Musa´nın yanında olmak gerekirse Karabük Ülkücüleri şüphesiz ve eksiksiz Musa´nın yanında, Türkmen kardeşlerinin yanında, arkasındadır” şeklinde konuştu.
Taş, bu süreç içerisinde de tüm teşkilatların sabırlı olmasını ve provakatörlere prim vermemesini öğütlediğini ve hafta sonunda Hürriyet Caddesinde ve 100. Yıl Mahallesinde açılacak olan ‘Bayır-Bucak Türkmenlerine Yardım´ standına tüm vicdanlı Karabük halkını davet ettiğini ifade etti.


Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °