Karabük Ülkü Ocakları´na çekirdekten Karabük´te yetişen Kara atandı

Karabük Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı´nda bayrak değişimi yaşanırken başkanlığa Karabük Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı´nda çekirdekten yetişen Ahmet Burak Kara atandı.

GÜNCEL 30.04.2019 13:00:18 0
Karabük Ülkü Ocakları´na çekirdekten Karabük´te yetişen Kara atandı



Uzun süredir Karabük Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığı için bir çok kişinin mücadele ettiği bilinirken Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş´in takdirleri, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aşkın Dinçer´in görevlendirmesiyle Karabük Ülkü Ocakları İl Başkanlığına Ahmet Burak Kara atandı.
/resimler/2019-4/30/1301057461372.jpgAtamanın ardından açıklamalarda bulunan Karabük Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Burak Kara, “Amacımız vatan, millet sevgisi ile dolu ahlaklı gençler yetiştirmek. Namuslu, şerefli, dürüst olmak insanlığımızın ve adamlığımızın bir gereğidir. Ahlakımızın ve karakterimizin ayrılmaz bir bütünüdür. Şahsiyetimizin esaslarını Türklük gurur ve şuuru, İslam ahlak ve fazileti oluşturur. Bu şuurda Karabük´te milli uyanışa vesile olmak için var gücümüzle çalışacağız.' dedi.


Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °