Karabük Valisi Fuat Gürel´in eşi SAKEM´de Etkinliğe Katıldı

Safranbolu Belediyesine bağlı Safranbolu Kültür Eğitim Merkezi (SAKEM) İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde gerçekleştirdiği yüzlerce farklı branşta kurs eğitimlerinin yanı sıra çeşitli etkinliklere de e

GÜNCEL 17.12.2018 16:27:55 0
Karabük Valisi Fuat Gürel´in eşi SAKEM´de Etkinliğe Katıldı

 

Aslanlar SAKEM´de Uzm. Diyetisyen Hilal Doğan tarafından uygulamalı olarak gösterilen sağlıklı yemek tarifleri etkinliği gerçekleşti.

Etkinliğe Karabük Valisi Fuat Gürel´in eşi Özlem Aras Gürel, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer´in eşi Miray Ürkmezer ve ‘´Popüler Mutfak´´ kursiyerleri katıldı. Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer´in önderliğinde Safranbolu´da bulunan kamu kurum ve kuruluşlarına verilen ‘´Sürdürülebilir ve Uygulanabilir Beslenme Alışkanlıkları´´ eğitim seminerleri sonrasında SAKEM´de eğitim alan kursiyerlere de diyetisyen Doğan tarafından uygulamalı olarak pişirme teknikleri gösterildi.

Günümüzde artan obezite oranları göze alınarak, beslenme şeklinin hayat biçimi olması gerektiğine dikkat çeken Doğan, sağlıklı beslenerek obezite ve buna bağlı hastalıkların önüne geçileceği bilgisini katılımcılara aktardı.

Özlem Aras Gürel´in ve Miray Ürkmezer´in de kursiyerlerle birlikte uygulamalı eğitim seminerine katılmaları kursiyerleri memnun etti. Pişirilen yemekler etkinlik sonrası katılımcılara tattırıldı.

Tarifler Sakem Facebook sayfasında paylaşıldı. Özlem Aras Gürel SAKEM´in çeşitli kurslarını da ziyaret ederek kursiyerlerle uzun uzun sohbet etti.


Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °